✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Користувач Виталий, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вы там админист..") не відповідає мові правил чату.
-
Спробуйте скористатися пошуком в чаті, там є відповідь на ваше питання
-
Не видаляйте будь ласка я без злих помислів Дуже дякую
-
youtu.be/6VSs2tNpMi8
-
Привіт всім Я хочу попросити Адміністрацію не видаляти це Я маю свій чат Українська Родина Вінніпег Там ми один одному стараємся допомогти та зробити родину в Вінніпезі Також я маю йоту канал тільки почав цим займатись Я там розказую свій погляд на Канаду Про життя Та Doordash Підтримайте будь ласка мене я вам буду всім дуже вдячний
-
Друзі мої мене звати Марина і дуже важко писати і, прости про допомогу у такий важкий для усіх нас час. Але хвороба мене так змучила і з'їдає мене з кожним днем!!! Мені дуже важко пояснювати синові, чому я постійно плачу і криком кричу від нестерпних болів яких уже в собі нестерпиш!!! Знеболюючих пити уже не можу не ВИТРИМУЄ шлунок, і відкриваються кровотечями виразки, я і так залишилася без пів шлунка, мала дві, важкі операції. І знову біда не приходить одна, уже відкрилась третя виразка!!! Я постійно запиту чому я так страждаю? Чи зможу я витримувати надальше такі жахливі болі? Щоб не стати нідлякого обузою!!! Рідні мої я дуже хочу Жити і Ходити своїми ножами, виховувати своє єдине диття, яке мені подарував Господь. Я звертаюся та прошу Вас мої ЯНГОЛИ помічники Допоможіть мені хто чим може потрапити на операцію заміну обох кульшових та колісних суглобів!!!! Карти для підтримки і допомоги 5167 8032 3502 6924 Кошти які я потребую на операцію на 13 березня 2023 року становлять - 44 500 грн
-
Доброго вечора. Хто може перевстановити ноут?
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦❗️❗️❗️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗️ УВАГА ❗️ Наразі кожен громадянин України може дізнатися про інформацію, та оформити заявку на соціальну фінансову допомогу в офіційному телеграм каналі: @Ukraine_pidtrimka 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
Привіт. Шукаємо одного співмешканця, щоб орендувати трьох кімнатну квартиру поряд з Down town. Ціна орендної плати всієї квартири 1.400$ CAD яку розділимо порівно на трьох. Заселення 1 квітня! В цю суму включено: опалення, електрика, вода, wi-fi. Щоб зустрітися та піти подивитися квартиру пишіть в приват!
-
Привіт усім, хто знає чи водійське посвідчення (терміном на 2 роки) обмінюють на канадське? Якщо так то на який клас 1,2 чи full? Буду вдячна за будь-яку інформацію 🙌
-
Користувач Андрей, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я бы тоже хотел..") не відповідає мові правил чату.
-
Дякую)