✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дякую
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦❗️❗️❗️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗️ УВАГА ❗️ З 7-го березня відновилені виплати від благодійних міжнародних організацій. Кожен громадянин України може оформити заявку на фінансову допомогу в офіційному телеграм канал: @Dopomoga_Ua_2023 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
Доброго дня! Дайте, будь ласка, пораду 1)Хтось отримував health card через цей сервіс? 2)Де можна отримати health card по живій черзі, бо я живу дуже далеко від Вінні, хочу зустріти людину і зробити healthcard, хай на це піде весь день, але більше не кататися? Дякую на перед.
-
Це я розамiю. Дякую. Ще питання: квиток в додатку з двома пересадками. Як зрозумiти чi потрiбно забирати та здавати багаж знову, Чи то транзит i я зможу здати багаж в одному мiстi та отримати в кiнцевому пунктi? Де це видно до купiвлi квитка? Ще раз дякую 🙂
-
Можна написати в підтримку і запитати, або вже на стійці. Яка різниця забирати чи не забирати багаж, якщо він проплачений? Я ними летів до Галіфаксу без пересадок, тому не питав за багаж. Єдине щоб не було перегрузу. В мене був перегруз на пів кіло, але проканало, а от пані після мене заплатила за пепегруз
-
Знаєте як дізнатися коли ви вже стали канадійцем? Це коли спочатку телефонуєш в службу підтримки а потім вже шукаєш в інтернеті