✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Це якась фігня штучна, яку виглядали дармоїди соціології, к всіх різні поняття комфорту, Ось наприклад корені народи, живуть собі зараз безкоштовно в фойє бібліотеки, сухо, тепло, світло не вимикають, сирен немає. І їм комфортно, вони не хочуть інакше.
-
Привіт .Мене звати Наталія.і я майстер перманентного макіяжу.шукаю моделей на перманент губ (акварель), перманент брів(пудрова техніка),а також корекція та фарбування брів,ламінування брів та вій -для поповнення мого портфоліо в Канаді.Оплата тільки за матеріали.Хто зацікавлений пишіть, будь ласка,в приват.Дякую
-
Що це за програма? Які в ній плюси?
-
Зате сніг прибрали (або ні), доречі, тут найближчі 3 дні будуть дуже інтенсивно прибирати сніг! (Ні, буде +3 і він розтане)
-
Щось забуто, бо в розрахунках використовується не 41.5, а 46
-
В мене друг з інвалідністю, ампутація нижньої кінцівки тут(Монреаль, Канада) живе 10 років. По інвалідності адекватне соціальне забезпечення, плюс значні пільги, на дитину була допомога. У випадку зі аварією на 100% пряцює закон і: кум, сват, брат - тут не працює. В Україні його на славнозвісному заводі "Антонов" послали через інвалідність, це виявляється заважає працювати інженером- конструктором, а тут він працює в авіації від компанії Самсунг і має гідну зарплатню. В Україні з мене знімали 40% податків ( 18% платила я, а решта ніби фірма хоть і ці гроші забирали з мене), а соціальний захист в Україні - 0%, 1500 грн за інвалідність. А ще це суди і все що з цим пов'язано, коли після нападу на місці праці, поліція мурижила 6 міс, а потім сказали прямим текстом що там криша і не турбуйте більше.
-
Помиляєтесь, шановний... 20 % це тільки ПДВ, що ви сплачуєте на все що купуєте в Україні В Манітобі - 12% Що до податків на зарплату, ту все ще гірше... Податок з доходу фізичних осіб 18% Військовий збір 1.5% Единий соціальний внесок 22% від нарахованої сумму Итого Україна 41.5% від нарахованої зарплати... Mанітоба 10.8 + 15 федеральний + EI 1.58 + CPP 5.95 Ітог 33.33 ( - 8.17% в Манітобі нижче :) А як що врахувати різницю на ПДВ, то в Манітобі буде на 16 % нижчі податки, ніж в Україні Попробую платять всі :) Зарплатню порівнювати не будемо. Важливе не те, скільки віддав, а скільки залишається, та на що цього вистачає
-
Може хіба на проекти, бо візуально не видно куди йдуть гроші, як для настільки високих податків. Якщо що це не ниття про те що тут погано і т.д
-
Канада соціально орієнтована країна, тому гроші виділяються на важливі соціальні проекти. Один з проектів це надання по 3000 тис. доларів на дорослого і 1500 тис на дитини, плюс Віннпас -50% на проїзд, соціальна допомога на дитину, повернення податків коли низький дохід. Тут пріорітет не на дороги, тут пріорітет на соціальні потреби суспільства. Зокрема навчання безкоштовно англійської, останній раз саме думали куди виділяти більше грошей: на дороги чи на школи де навчають безкоштовно англійську мову, то виграли школи.
-
Вбирають комунальники, не відразу але є, немає ідеальної держави, усюди свої проблеми. І дороги тут гірші, ніж у Європі, їхати хайвеем часом боляче. Плюсів більше, ніж мінусів
-
-
Просто він ніби не агресивно пише, а тут образи одразу