✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Тим не менше в україні навіть під сиренами і ракетами прибирають вулиці і зупинки не засипані снігом, і не деруть 30% податків не відомо на шо
-
Не зовсім зрлзуміло, вже 5 міс живу в Вінніпезі, медицина в канаді безкоштовна чи ні ? І чи потрібно буде плвтити за манітоба хелз карту ?
-
Підскажіть будьласка як оплачувати Hydro
-
А при чому тут це? Ми зараз ж Канаді, де нєма цього усього. І ми спілкуємося на тему комфортного життя в Канаді, і матеріального забезпечення тут, а не в Україні.
-
5924
-
Hello everyone 🤗 Всім привіт. Я шукаю роботу в IT сфері. Впевнений, що в групі є ІТ спеціалісти, яким вже вдалося влаштуватися за професією у Канаді, або люди, які мають таких знайомих. Я знаходжусь у місті Вінніпег, вже маю готові всі необхідні документи. Раніше пройшов річний курс з програмування Full stack developer, маю пів року досвіду в Європі на цій посаді. Про всі сайти для пошуку роботи в Канаді вже дізнався, кожного дня висилаю резюме але відповіді ще не отримав. Тому є також надія влаштуватися по реферальній програмі, читав що тут це дуже популярно і це справді працює) При потребі вишлю своє резюме на email або в приватні повідомлення. Буду щиро вдячний всім хто відгукнеться і запропонує будь яку допомогу. Зі своєї сторони теж допоможу чим зможу 😊 Всім гарного дня і також удачі з пошуком роботи хто її ще не знайшов🙂
-
Але треба відразу оплатити весь рік ?
-
Буває, що при контракті на рік, перший місяць навіть безкоштовно
-
Доброго дня , підкажіть чи усі лендлорди хочуть відразу оплату за 3-6 місяців наперед ? Якщо нема кредитної історії
-
Не хочу додавати боти, написані іншими, додати модуль по видаленню реклами в наявні, є в найближчих планах
-
Придставляєте не мінімалка точно. За 15$ на годину то мало, для одного ще куди не йшло, но не для сім'ї.
-
До чого тут родина, я за одного писав а не за сім'ї.
-
-
Ну це не я узагальнюю, це уряд зробив давно за нас