✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Люди самостійно вирішують, що їм потрібно для того щоб комфортно жити. Ваш комфорт і мій відрізняються. Тому я і написала, що не потрібно узагальнювати.
-
Тому шоб комфортно жити, треба працювати обом, якщо сім‘я складається з двох людей
-
Не можуть, мінімальний потреби це їдло, хата, безпека, все інше це комфорт
-
«Основні потреби» - по Маслоу, такоє може бути у всіх різний. Хтось їсть тількі курку, і це мінімалочка, а хтось без т-бону не може🤓
-
Вибачте, але ми так і в Україні не жили. Тому, моє комфортно відрізняється від вашого.
-
Для нас комфортне це не дивитися на цінник в магазі на продукти, подорожі кожен місяць на вихідні в европу, машини нє нижче q7, за рік мінімум одна поїздка на лижи в тіроль та на океан. Це так шо я загальнооо згадала😅, а ви пишите про «скромно» як зара тут живуть майже усі українці 🫤
-
Простий сертифікат електрика вимагає 3600 годин перед екзаменом. А електрик це +- 40-45 за годину до податків
-
Per person, комфорт по міркам пересічного мешканця це middie, для отримання мінімального набору сертифікатів для роботи треба 3000+ годин робочого часу
-
??? Що для вас комфортне життя? Найближчі три роки?))) Цікаве твердження
-
Тобто? В найближчі три роки жоден з новоприбулих не отримає таку роботу якої вистачить хоча б на 2х комфортного життя.
-
От цікаво здатність читати повідомлення і пропускати речення, це лише наша особливість? Чи всі навколо світу так вміють?
-
У всіх ситуації індивідуальні
-
Тобто, жоден? Багато моїх знайомих працюють одні в сім'ї і вистачає грошей на основні потреби. Живуть скромно, але це лише старт. За всіх не говоріть
-
Просто нагадаю, ми тут в імміграції, а не на курорті all inclusive
-
Ну не вистачить, в найближчі три роки жоден з новоприбулих не отримає таку роботу, якої вистачить хоча б на 2х комфортного життя, нажаль кожен має працювати
-
Не зовсім розумію, якщо в родині 3-4 людини то краще не працювати?
-
100% згоден, я знайшов за 2 тижні роботу і житло сам, без будь якоі допомоги, хоча і зареєстрований в манітобі старт і іміграційному центі, до welarc теж сам звернувся, чекаю коли позвуть на тест, інгліш А1-А2, хто шукає той знайде будь яку роботу на початок. Тільки не запитуйте що за робота і скільки плотять, повірте достатньо щоб платити за квартиру 1100$, харчування, інтернет +- інші витрати