Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Just search in google: "Certified translator, Canada"
-
щоб був сертифікований перекладач
-
так, офіційно
-
Ответил выше
-
Вам официально или нет? Если официально то только агентства, потому что должен быть номер переводчика
-
По поводу качества - все на одном уровне, переводчики работают на разные агентства
-
Лет пять назад я перевод делал, мне прислали перевод с ошибками - я просто отправил правки и их приняли и отправили правильную версию уже
-
С чего вы это взяли
-
Вы не забываете что матрас идет в комплекте с моей кроватью
-
Подскажите пожалуйста, кто в курсе. Есть ли способы сделать доверенность на человека находящегося в Украине, тут в Канаде, минуя консульство Украины? Или обязательно через него?
-
You won't know till you try. Варто стукатися у всі двері. Саме Твоя - відчиниться
-
Фактично так, Але реально мало шансів пройти співбесіду з такою англійською...там працюють більшість people from asia....в них і англійська є хінді,панджабі і філіпінська....то брати українця х рівнем 4....не має сенсу брати
-
Це монтаж обладнання "under supervising " фактично позиція laborer, то англійської досить буде на 4 мати ... Але так, все одне треба
-
Національність і громадянство це як туризм і іміграція приблизно.
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Всім доброго дня, рятуйте, виїжджаємо сьогодні з готелю, треба пожити десь до 24 квітня, не відповідає людина з якою домовлялися на сьогодні. Тільки я та дружина, без дітей та тварин. За ціною домовимось.
-
Я то тут давно , на 30 індусів беруть 5 філіпінців та одного українця
-
Нам готель надсилав повідомлення,що якщо нам нема де жити,то вони нададуть житло. Ми мешкали у Вінніпезі з 07.08.2023 Може запитаєте у адміністраторів готелю, чи є така можливість?
-
Доброго дня,шукаю помічника на сьогодні 18:00-19:00, допомогти перевезти диван ,по одній вулиці роботи на 20-30 хв ,30 CAD(можу підібрати на осборн)
-
Та блин кинул нас предыдущий арендатор, сказал можно заехать 18, он вчера сам съехал, а специалист по аренде сказал, извините, нам нужно сделать ремонт и т.д., приходите 24
21 Jan 2023, 23:31
163662/187710
about an hour ago