Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А при ДТП, наявність або відсутність safety впливає на виплату?
-
Не нужно, только при продаже
-
Типу в подальшому, кожного року чи два його поновлювати не потрібно?
-
Safety нужно только для регистрации на себя и для продажи
-
1095 Concordia Ave, Winnipeg, MB R2K 3S8 2300 McPhillips St, Winnipeg, MB R2V 3M3 300 Booth Dr, Winnipeg, MB R3J 3M7
-
Привіт всім. В мене є таке питання до знаючих людей. Бачив тут люди їздять на машинах в поганому стані, як і де вони тоді проходять safety? Очевидно же що цілісності кузова немає. Можливо є тут такі СТО де м'якше відносяться до цього? Коли я був в Польщі то там так було, в маленькому місті можна було пройти тех огляд на таких машинах, що у великому місті жодне СТО цього тех огляду би не дав. ( Не кажу що я хочу так зробити, просто цікаво)
-
Спасибо !
-
Urgent care 2340 Pembina Hwy, Winnipeg, MB R3T 2E8
-
Ребят куда идти при неотложной помощи, адреса? Не walk in
-
Дякую.
-
Привіт усім, можливо в когось є збережене посилання на реєстрацію на безкоштовні квитків до Канади, поділіться будь ласка. Дякую.
-
Смотря по вашему договору.
-
Я написала "не совсем правда". Предупреждать за месяц там все же распространенная практика. В отличии от Канады, как я понимаю.
-
Благодарю
-
Катя, тут девушка Таня Tania Dreyko ищет рент...
-
Что неправда закон? А догововится можно всегда, для этого существуют доп.соглашения. Но в большенстве случаев в Германии просят отступные. Доже арендаторам платят за три месяца если надо освоботить жилье при срочной продаже. В Германии асоциации квартиросьемщиков более 100 лет там с арендой жилья далеко непросто обстоят дела в сравнении с Украиной да и Канадой. Опит аренди в Германии у меня далеко не позитивный.