Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я кажу про тих, хто має реальну професію, але не вистачає розуміння з людьми. В таксі можна і грошей заробити і щось вивчити, якщо іноді забувати про скромність і наважуватись на розмову навіть ломаною англійською.
-
Всім привіт. Таке питання. Хто здавав тест на водійське посвідчення. Скільки там питань,скільки дають часу і скільки допускається помилок? І ще, можливо є сайти з питаннями для екзамену,щоб потренуватись. Дякую.
-
Ну звісно. В кожного своя мета. Якщо людині потрібна для імміграції саме 8+ з тесту, то навряд людина піде в таксі. Скоріше за все ця людина претендує на керівні посади, а значить вже "заряджена" в може дозволити собі вивчення мови з учителем.
-
Ну, я б попросив без сарказму, бо мені на сьогоднішній день і шістки не світять. А працював я вчителем німецької мови, а не англійської))
-
Можуть навчити граматики, слів. Але жоден вчитель не навчить того, чого навчать носії мови. Щодо спорідненості української і польської мови згоден, але 10 годин радіо надень + 20-30 клієнтів різного віку і соціального статусу навчать ще й добре розуміти мову, а не тільки висловлювати думки. Тож не треба відкидати і можливість підучити мову і отримувати за це гроші))
-
Дякую)
-
На данний момент у всіх операторів приблизно однакові ціни. Це в середньому 65-75 $ в місяць за 20-25 ГБ інтернету і безлімітні дзвінки. Але Fido зараз дає знижку,протягом року безлімітні дзвінки та 20 ГБ інтернету за 35 $. Без контракту,відмовитись можна будь коли.
-
Девочки, walk in клиника с гинекологами. Принимают новых пациентов
-
Women health clinic in Winnipeg | Accepting new patients | Walk-in Clinic marionmedicalcentre.ca/services/women-health-clinic-obstetrics-and-gynecology/
-
Я чув про ці 4 види мовленнєвої діяльності не від сусіда )) працював учителем і час учився і знаю, як виглядає підготовка. Але якби мене тоді в універі посадили за кермо і сказали: "все, в тебе немає нічого, ти в іншій країні, тебе ніхто не розуміє, ось тобі три слова, викручуйся як хочеш - вчи, перекручуй їх, вчи нові... Твої проблеми, це життя. Не вивчиш, будеш без їжі, житла і одягу"... То я б ще не з таким завзяттям вчив будь-яку мову!
-
Ви не знаєте про що пишете🤦🏼♀️ Польська - не аглійська А цей екзамен не такий простий як здається Я його здавала 3 рази і 3 рази по різному І це якщо при умові інтенсивного навчання Та все ж якщо ви вивчетесь по принципах цього екзамену Ваша англійська буде краща ніж в будь кого хто вчив «на роботі» «між людьми» і т.п.
-
Ну, це коли слово спілкування заміняєш словом комунікація або ще якимось завумним... Так, це багато, але якщо йдеться про іміграцію, то вистачить і 5-6, а для працевлаштування і трійки.