Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Багато хто швидко розуміє,що Канада то не його країна бо коли живеш в Україні, а потім в Європі то... Тримає тільки віра в краще майбутнє дітей.
-
Когда я отвечал , оф инфы еще не было)
-
Дебитовые карты могут взять около 2 недель. Поэтому переживать не нужно. Придёт со дня на день. Вы давали адрес отделения банка или гостиницы?
-
Stella's / Next stop cafe...
-
Чесно, я тільки за таку перевірку бо наша знайома так зробила, звичайно вона не прилітала заради грошей , я думаю, але виглядало так собі що людина за 10 днів зрозуміла що Канада не її країна) З іншої сторони читала багато випадків де люди не можуть отримати по декілька місяців ще з літа, так що таке)
-
Добрый день, помогите разбираться) Мне пришло смс от Canada.ca, что заявка одобрена, но письма нет.. с этим кто-то сталкивался?
-
Если очень переживаете, позвоните в свой банк, уточните. И на всякий случай проверьте в гостинице где вы жили, как вы и планируете.
-
Дебитовая карточка тоже может занимать до 2 недель пока получите. Я недавно меняла в своём банке. Тоже ждала пару недель пока пришлют домой.
-
Нічого не закривалось, просто було досить багато випадків, коли люди приїжджали, жили 2-3 тижні у готелі безкоштовни, отримували виплати, кредитку з коштами, та повертались в ЄС. Тож тепер, дані WP вносять з затримкою, щоб цього уникнути. Ті хто прожив місяць+ все отримали.
-
Підкажіть будь ласка,ріелторські фірми з пошуку житла.
-
Узнайте в отеле. Может по старому отправили
-
t.me/fincuaet
-
На стойке регистрации спрашивали? Они туда приходят