Winnipeg for Ukrainians - chat
-
нууу... скажем так... если чисто для сейфти - то тут местные знают к кому можно за бумажкой обратиться, другой вопрос что в сейфти по сути перечень жизненно необходимых вещей... если у тебя гнилые пороги - им пофиг... главное что бы лампочки светили и тормоза тормозили....
-
Хтось може пояснити що таке "clearance for controlled goods?"
-
так
-
Я вам тільки кажу те, що сам знаю і бачу. Вірніше те, як це доносять мені. Клієнти приходять, їм підходить, вони купують і виїжджають задоволені. Значить все нормально, все людям підходить. І коли банківська ставка є 8% на рік - то це і є чесні 8% на рік які БАНК (не автосалон) забирає собі. Все інше - то впливає на Сукупну Вартість автомобіля, але ніяк не на відсоткову ставку. Ось приклад, я взяв базову Ніссан Версу, її вартість 18.3к Як тільки додав галочки "податки і інші платежі" то ціна виросла до 22.5к. Але вартість машини як була 18.3к, так і лишилась. І якщо проскролити нижче, то калькулятор показує 160 дол бівіклі при ставці банку 7.5%. www.nissan.ca/payment-calculator?locale=en&eimCode=BDTALBFN18ENB-----&partner=helios&modelCode=29753&zipCode=R2P2E1&totalPrice=18298 Слід розуміти, що це умови "у вакуумі" і будуть дуже залежати від кредитної історії, банку, вартості машини в конкретному автосалоні. Але навіть в цьому прикладі математика не сходиться, тому що 84 місяці по 2 платежі на місяць по 160 дол = 26.8к дол Отак машина з 18.3к дол зростає до 26.8к. І звісно можна сказати що тут зовсім не 7,5% ставка, я згодний. Але треба точно відрізняти різні платежі, бо саме в сукупності всі вони дають такий великий приріст) А ставка банку як була 7,5, так і лишилась) P.S. Я особисто не зовсім розумію, чому так, але просто беру дані з офіційного сайту) Камнями не кидайте
-
дякую
-
Да... У меня муж год на работу с чемоданом на автобусе ездил
-
Але він звісно його не взяв)
-
Але мені розповідав знайомий, що йому погодив банк кредит під 18% чи 16%
-
Шо вам там нарахували? Взяв нове авто за 38К на 7 років, вартість за кредитом 44К
-
Со слов знакомого механика, многие СТО потеряли возможность делать сейфти на раз-два, просто делали на тяп-ляп и быстро на этом полетели. Им проще сделать по уму, чем потом разгребать
-
Справа в тому, що кредитів українцям при мені ще не видавали. Тому в мене немає відповіді на це питання, на жаль ( Тому що банки (і автосалони) хочуть бачити мінімум 3 місяці офіційного працевлаштування, гарну кредитну історію, відсутніть дітей або утриманців, і таке інше)