Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я запитав про еміграційного консультанта, а не про розум людей. Дякую
-
Я працюю, після роботи підробляю. Тому читати тисячі повідомленнь немає часу. Я задав конкретне питання - немає відповіді листайте далі.
-
Доброго дня Хтось надсилав посилку в Україну? (Документи) Якою поштою краще, поділіться досвідом, будь ласка
-
Район сам по себе не маленький может вы имеете ввиду какую-то определенную часть где вы проезжали и что-то увидели … лично я живу тут пол года уже прекрасный спокойный район , я ни разу не увидела тут безхатькив))) Это увидела дом недалеко от нас для друзей, просто отзывы о доме не очень ( но как показывает практика плохой отзыв напишут всегда , а вот хороший нет) к сожалению
-
Hello everyone. We have very good phone plan on WOW Mobile Polo Park $39 for 20GB internet. Visit me at WOW Polo Park for more details. Привіт всім. У нас є дуже хороший телефонний план на WOW Mobile Polo Park 39 доларів США за 20 ГБ Інтернету. Відвідайте мене в WOW Polo Park, щоб дізнатися більше.
-
Потребуються працівники в автосервіс м.Вінніпег. Маемо відкриті вакансії: 1. Помічник в кузовний цех (один) 2. Механік (два) Офіційне працевлаштування, стоматологія, іншуренс. Фулл тайм 40 год на тиждень Графік з 8-17 пон-пця. Випробувальний термін 3 міс Іншуренс та бенефіти доступні після 6 міс. ЗП по результатам співбесіди Від 15 $ < ~ Всі питання за тел. 4315544255