Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здаємо квартиру з 1 червня. Здається в саблет 2 bedrooms 1 bath pet friendly (кіт або маленька собачка) Ідеальне розташування, в двох хвилинах ходьби від Real Canadian Store. Поруч парк, дитячі майданчики, МакДональдз , Dolorama, FrechCo, кафе, заправки. Паркінг включений в вартість. Вода включена в вартість, оплата тільки за світло. Пральна та сушильна машини в квартирі. Тихий та чистий район. Інтернет підключений, можливо просто переоформити на ваше імʼя. Меблі можемо залишити за домовленістю (2 барні стільці , диван love seat , матрац ikea king-size, посуд) Вартість 1590$
-
Я так летів, але пересадку брав через 8 годин. Пермінт отримали швидко, але разом з реєстрацією після прильоту, очікуванням багажу( було довго) і переїздом в 3 термінал (наш літак був саме з відти) пішло десь години 3.
-
Въехать в Канаду нужно до марта 2024 года
-
Купував тиждень тому, всі стандартні програми були за замовчуванням. Доп послуги типу установка фейсбук(так мені запропонували), гарантія від магазину, я відмовився. Мишку купував безпровідну в долорамі за 5 бакс, а там в БестБай була 15. Ноут вибирав на сайті(там більший вибір) і дивився чи в якому магазині є наявності ( їх тут 3). До ціни додавайте 12% такси.
-
Sin можно сделать в service Canada в аэропорту. Но учтите, что там тоже могут быть очереди
-
Коли ми летіли то такого не чули, тому брали тільки ворк пермінт, все інше купували, відкривали і робили вже тут у Віні. Візит у банк забронюйте наперед там може бути черга. А стартові доки всі роблять в волонтерів в готелі Бест Вестерт( також потрібний запис окрему на кожну людину)
-
Хочу порекомендовать хорошего интернет провайдера Shaw: а именно данного оператора. Мой вопрос с интернетом решили за 1 день и вечером интернет работал уже. Подключение бесплатное и модем также бесплатный , и очень приятные цены и первые 2-3 месяца бесплатно ( зависит от тарифа) рекомендую!
-
Здаємо квартиру з 1 червня. Здається в саблет 2 bedrooms 1 bath pet friendly (кіт або маленька собачка) Ідеальне розташування, в двох хвилинах ходьби від Real Canadian Store. Поруч парк, дитячі майданчики, МакДональдз , Dolorama, FrechCo, кафе, заправки. Паркінг включений в вартість. Вода включена в вартість, оплата тільки за світло. Пральна та сушильна машини в квартирі. Тихий та чистий район. Інтернет підключений, можливо просто переоформити на ваше імʼя. Меблі можемо залишити за домовленістю (2 барні стільці , диван love seat , матрац ikea king-size, посуд) Вартість 1590$
-
Очень осторожно с бюджетными компами до 450-500 долларов. Виндоуз не бесплатная, за нее платит производитель ноутбука и просто включает в стоимость. Много бюджетных решений на системе Chrome, там виндоуз даже с танцами с бубном ставится коряво даже очень опытными людьми (даже виндоуз кнопок на клавиатурах нет)
-
До 17 років біометрії не ає