Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спасибо . Интересно почему иногда нельзя живую елку?
-
-
Скажите, плиз, где елки живые продают в Виннипеге? И что по чем?
-
А скільки і в якій країні т вы
-
Халяви нема, то так. За 2 роки компанія візьме з вас достатньо за сервіс. Також ціна за сервіс вона не постійно, кожних кілька місяців вони підіймають на 1-2-5 доларів. Тож через 2 роки ви будете платити за той самий сервіс на 25% більше (але не зможете перейти до конкурента, який об'явив знижку для нових клієнтів)
-
Якщо типу kiwi, то вони можуть продавати стиковки різних авіаперевізників, і мабуть можуть бути різні умови по багажу. Бо звідки їм знати скільки вам валіз треба. То я б перепитала саме у перевізників
-
Підкажіть мені темному))) потрібно новий моб.телефон,за повну ціну нігде не продають,усе в кредит з прив'язкою до оператора-я не проти,НО чумусь ціна в кредит на 2роки менша ніж повна вартість,і ніяк неможу найти в чім підступність і де там мілким шрифтом написано що крім кридиту на 2 роки ящемаю сплатити то і сьо,іще зверху пару сотень))) дякую за підказки.
-
Да, вам полагается бесплатная ячейка до двух лет (за остаток 2022 года и полностью за 2023 год). Напишите мне в личку в каком отделении вас дизинформировали, и да, вы все ещё можете получить ячейку бесплатно.
-
Да, как дебит