Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ищу roommate
-
Любители)
-
Добрий вечір всім, завтра їдемо в дуже цікаву локацію,були там взимку і хочемо ще раз в літку погуляти там, можливо дупки навіть в річці помочити ) якщо є якась родина/пара 2-3 чоловіка і вам нічого робити вдома завтра, можемо взяти вас з собою, просто розкинемо ціну на пальне на всіх включаючи нас з чоловіком ☺️
-
Дорогие друзья, очень нужна ваша помощь в подписке на канал t.me/photokharkov_ua который на данный момент является портфолио фотографов, ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Хотя бы временно, пока не наберём тысяч 8-9 подписчиков. Потом можете удалиться, если будет напрягать). В дальнейшем на канале будет всё по фотографиям, начиная от истории фотографии и заканчивая лайфхаками по съёмке. Всем спасибо и мирного неба!!!
-
Разве без наличия паспорта с них можно что-то выиграть?
-
Кто угодно может играть. При чём тут паспорт? Купил билет - вперёд
-
Доброго дня 😊 Допоможіть розібратись в ситуації - в березні прилетіла забрати Ворк Перміт і повернулась назад щоб закінчити свої справи: назбирати грошей вже конкретно на переїзд і так далі. Питаю в ІRCC чи є якісь обмеження скільки місяців я можу бути за кордоном, і ось що я отримала: "Multiple entry visa: allows the applicant to enter and leave Canada for six months at a time, without having to reapply for a new visa each time". На лінії сказали, що ніби немає ніяких обмежень і що можу виїхати на такий довгий період на який треба. Хтось може прояснити цю ситуацію будь ласка?
-