Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Один раз на тиждень там?
-
У мамы было кровотечение, сначала поехали в Эмердженси в Victoria Hospital на Пембине, там сказали ожидание-8 часов. Мы не дождались. В следующий раз поехали уже в Health Sciences Centre Winnipeg Emergency Department на 700 William Avenue и там уже в очереди 2 часа прождали и её записали к гинекологу. Думали сначала в HSC Women’s Hospital, который посоветовали ниже, но нам сказали, что не принимают без записи и идти в Эмердженси
-
Saint Basil Ukrainian Catholic Church Захід міста. Щодо порад - мову треба вчити. Більш точні поради не знаючи точно вашого рівня вважаю безцільними
-
Мені це все одно багато не каже) я таку відповідь чую і від людейя що "I Sergii, I Kyiv" та від людей, що тільки що розмовляли з лікарем та не змогли згадати слово "ін'єкція". Запишіться в welarc на безкоштовне тестування, вони і оцінять і в коментарях скажуть, на що звернути увагу. Розкладу церкви не знаю, я просто до них на 2 хвилини зайшов та залишив резюме
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Доброго дня!Потребую вашої поради,чи хтось купував квитки в onesky?