Winnipeg for Ukrainians - chat
-
1. Интересная логика: ваше сообщение читается приблизительно так - если наказание маленькое, то я буду нарушать закон, а если наказание серьезное, то надо ещё подумать... 2. Без связи с законом и наказанием, подумайте что будет в случае аварии - ваша страховка просто будет недействительна раз вы ездили фактически без прав...
-
я интересовался не как нарушить закон, а есть ли возможность ездить на авто с такими документами. такая ситуация что ты живешь не в виннипеге ,а в пригороде и до ближайшего магазина 8 км да и вообще если заниматься какими либо документами нужно ездить в город . Автобусы не ходят .приходиться кого то просить и подстраиваться под человека.Я понял что не вариант так ездить добрые люди все разъяснили.
-
1. Старое водительское при обмене забирают 2. Если вы установите Дію и у вас там будет отображаться ваше водительское удостоверение, значит, все нормально. Иногда бывает не отображается 3. Если у вас есть пластик, то вы должны поменять его, а не показывать приложение
-
2. Будем надіятися, що воно з'явиться в Дії, або є рішення, щоб воно там з'явилось через якийсь час. 3. Не зрозумів, чому є вимога при наявності ламінатів їх обов'язково здавати замість Дії, якщо користуватись я все рівно буду місцевими 🤔 Виходить, якщо ці ламінати умовно лежать через кордон за пару сотень кілометрів в США, то їхати за ними не потрібно і достатньо Дії. Абсурд як на мене.
-
! Внимание РОЗЫСК ИНТЕРПОЛ ! Виталий Юрченко примерное место обитания: Женева Если кто-то сталкивался с действиями данного идиота и готов написать заявление в местную полицию по невыдуманному факту мошенничества, кражи, угроз или манипуляций – просьба сообщить сюда: По поводу сотрудничества @ dombronews_bot Гарантируется денежное вознаграждение в сумме 10000 франков. Также просьба сообщать о местонахождении в местные органы полиции.
-
Просимо про допомогу. Збір на лікування та протезування мого чоловіка Андрія. Бійця 3 Окремої Штурмової Бригади, який 8 червня на Бахмутському напрямку отримав важкі поранення. 💔Андрій втратив дві нижні кінцівки на рівні стегна ( висока ампутація ). Також отримав наскрізьне поранення лівого передпліччя із множинними уламковими переломами. На даний час стан покращується, але на нас чекає лікування, тривала реабілітація та протезування обох кінцівок. Тому просимо про допомогу, та віримо в силу людей🙏🏻 ✅ 4132827015597361 ✅ paypal: [email protected] Найперше я хочу подякувати КОЖНОМУ, хто долучився до збору, та робить з нами перший, та такий важливий крок🤍 Збір проводжу я, його дружина Пилипчук Марта, просимо фінансової допомоги та розповсюдження інформації про цей збір🫶🏼 Ця мала що на фото, дуже сумує за своїм татом, якого не бачила вже 7 місяців💔 Тому ми все ще просимо допомогу, щоб Андрій якнайшвидше став на свої нові ноги Ми дуже вдячні кожному 🤍
-
При сдаче на права пластик тоже нужно отдавать
-
Спасибо!
-
А не підкажете коли треба робити прививки і ставити цей чіп? Бо знаю що кастриривута треба ніби з 6 місяців тільки так?
-
Доброе утро! Подскажите пожалуйста, для PR украинцу можно работать у одного работодателя на 2 контрактах по полставки чтобы получилось в сумме как полная ставка? Или обязательно один контракт на полный рабочий день для PR?
-
По номеру счёта