Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вітаю! Хто знає, чи без проблем можна зняти кошти з канадської картки в Європі? Чи буде великий %?
-
Народ, скажіть плз, можливо у когось був досвід оформлення заяви на згоду батька/матері на зняття дитини з реєстрації у Посольстві України в Канаді? Скажіть, будь ласка, чи треба особисто бути присутнім, щоб легалізувати цей документ, чи можливо це зробити через якихось агентів, кур‘єрів. Дякую
-
Это зависит от вашего канадского банка. Прочитайте условия вашей конкретной карты. Обычно это 4-8 долларов за операцию снятия в "чужом" банкомате. Плюс около 2.5-3 % от официального курса на день снятия Плюс снятие наличных с кредитки считается cash advance, то есть на эту сумму сразу начнет начисляться кредитный процент пока вы не погасите эту сумму в вашем банке
-
Усим привіт. Шукаю 2 bedroom apartment ось в цих районах. Буду вдячна за інформацію.
-
Добридень. Будь ласка, підкажіть, куди звертатися, якщо на телефон надходять не всі повідомлення. Мій оператор Rogers, повідомлення не надходять з Bell, але вибірково, з деяких номерів Bell приходять.
-
У мене в точках доступу мій оператор
-
Деньги и терпение