Winnipeg for Ukrainians - chat
-
-
В любом собачем магазине (pet smart, pet value, best west pet food...) так же есть в walmart and Canadian tire. но гораздо дешевле будет онлаин.
-
www.eventbrite.ca/e/ukrainian-film-dovbush-winnipeg-tickets-728054439427 Друзі, чудовий український фільм нашого українського режисера Олеся Саніна, який базується на реальних історичних подіях буде демонструватись у Вініпезі!!!🥳🥳Фільм знімався в Україні в Карпатах та ще декількох містах, моде побачите в ньому і своє рідне місто. Фільм українською мовою, але з субтитрами на англійській мові, тому запрошуйте своїх англомовних друзів, бо фільм направду БООООМБЕЗНИЙ!!!!!! Доречі, кілька людей, які були причетні до створення та зйомок фільму зараз воюють, а молодий батько, який працював освітлювати на знімальному майданчику зараз пропав без вісті і дружина з маленькою донею дуже вірять, що знайдуть його 🙏🙏🙏 Частину виручених коштів планують закупити дрони та зимовий одяг для наших солдатів🙏🇺🇦, отож мусимо долучитись і ми до цього, перебуваючи так далеко від України, але щодня думаючи і переживаючи за то все, що робиться на нашій рідній землі💙💛
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста какой налог на покупку ноутбука в Торонто? 10% или 5%? Где выгоднее брать в Виннипеге или Торонто
-
Это делается в любом autopac
-
Согласна. Я регулярно нанимаю на различные позиции себе в отдел, и большинство резюме вообще никакого отношения с требуемым навыкам и опыту не имеют, найди качественного сотрудника не так просто, как кажется. Например, вакансия «преподаватель коротких классов по финансам & QuickBooks» - подаются люди без образования и вообще опыта в этой сфере от слова совсем: 2 года кассиром в Волмарте, образование инженер (чисто пример). И таких резюме тонна.
-
Ok Спасибо
-
Запрошуємо на служіння що неділі ⏱️ 2:00 ⛪️ 910 Sturgeon Rd. Winnipeg 🚕 Є можливість безкоштовного транспорту Звертайтесь за телефонами ☎️ 204-294-3335 📱 204-955-8836 Після служіння знайомство, чай, кава та солодощі. Є дитяча кімната для дітей та молодих мам. «Прийдіть до Мене, усі стражденні та обтяжені, і Я вас заспокою!» Від Матвія 11:28