Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброй ночи всем!) Вопрос с девушкам !❤️ Красавицы, подскажите пожалуйста, может кто знает, магазин с корейской косметикой ? Не могу вообще ничего найти 😭😭😭
-
Девушка, я вам клянусь вы самая лучшая🤣 Просто моя спасительница. Спасибо большое при большое !!!!❤️❤️
-
Швидко піару не буде. Тим паче в вас буде -100 балів за роботу в іншій провінції. Отримання піару почнеться після 6 місяців роботи на фірму зареєстровану в Манітобі, і цей процес може зайняти і до 2 років, може бути скоріше. Залежить від вашого кейсу та набраних балів. Швидко піар тут не отримаєш
-
Так що не розраховуйте на те що буде швидко. Це процес. І часто він залежить ще і від імміграційного офіцера як на провінційному так і на федеральному етапі. Я не дивлячись на те що в мене було 890 балів з 1000, і те що мене з пулу вибрали за тиждень, чекаю вже більше двох місяців на номінацію, деякі і по пʼять чекають, а потім ще заповнювати і проходити федеральний етап
-
Це повинна бути фул тайм робота. Закладіть ще час на пошук фул тайму. Швидко тільки котята родяться. Треба було думати з самого початку про це. А зараз буде -100 балів. Але якщо захочете то піар отримаєте. Але закладайте пошук роботи в час і т.д. Може бути 2+ роки. В мене знайомі зараз отримали, вони все робили моментально, знайди роботу, відпрацювали, були високі бали, добрий кейс, все зайняло 1 рік та 5 місяців. +2 -3 місяці поки пластик прийде, вони чекають
-
Просто зрозумійте що є мрії, а є реальність. Реальність така що це не швидкий процес навіть в Мантобі. Закладайте 2+ роки, але намагайтеся зробити це швидше. Якщо все ідеально буде як в моїх знайомих, то з моменту як знайдете роботу фул тайм іпочнете робити, за півтора роки якщо повезе то буде піар