Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Оренда двоповерхового будинку 4 кімнати+ вітальня, два санвузли. Ідеально для сім’ї. Близько до школи, зупинки, магазину. Холодильник, плита, телевізор, пральна машинка та сушка в комплекті. Будинок має центральне опалення. Парк місце для авто. Задній дворик та сарай. Всі меблі які є на фото залишаю вам, так як переїжджаю до другого міста Ціна 1800 дол/місяць. Комунальні послуги не включені. Burrows Ave
-
Добрий день, чи може хтось підказати де можна знайти дешеві квитки з Едмонтона до Вінніпегу та назад. Може бути літак, або автобус
-
Познайомтесь та будьте обережні ❗️ Людина купила мамі подарунок(часи,айфон і навушники) не вистачило грошей (а перекинути був глюк в рбс банк,таке трапляється) Він показав що гроші на карточці є і він перекине завтра. Завтра і сьогодні не настало ні через тиждень,ні через 2. Сподіваюсь мамі сподобався подарунок 🎁
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Начинать нужно в конце февраля, когда работодатель специальную бумагу выдаст. С этой бумагой идёте к бухгалтеру и подаетесь
-
Td1