Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Візити до лікаря, аналізи, обстеження, перебування в госпіталі , операції - все це покрито мед. страховкою від провінції Фізіотерапія, масаж, окуляри, дантист, ліки в аптеці за рецептом - це не покрито, ви платите. Але якщо є бенефіти від роботодавця ( це як додаткова мед страховка) , то вона звичайно покриває 50-100% від цих послуг ( залежить від конкретних умов бенефітів) Забыл добавить, для детей проверка зрения у оптометриста бесплатно, для взрослых - за свой счёт ( или за бенефиты, они почти всегда покрывают расходы на зрение до какого-то лимита)
-
Чи обов'язково мати канадський номер телефону для відкриття рахунку в банку, наприклад Сібс чи RBS? Поділитися будь ласка посиланням щоб зарезервувати час в отеле для оформлення сін номера і хелс карти.
-
А чи можливо зарезервувати час на березень ? Бо там є тільки на середу 7 лютого?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста дают в Виннипег ещё жильё? Кто не давно прилетел на какой срок давали?
-
Друзі, хто нещодавно прилетів, як швидко проходив процес отримання ворк перміту? Після виходу з літака. Годину?дві? Дякую
-
Добрий вечір. Завтра зранку прилітаю в Вінніпег. Розгляну всі варіанти сурвайвл джоби (якщо в когось є), особливо склади-заводи. Також знімлю кімнату month to month (готовий заплатити за перший та останній місяць, 3000 на рахунку є): хлопець single 28 років, без тварин та шкідливих звичок, 3 тижні жив у друга в Торонто, можу дати референс якщо цікавить відгук на мене як співмешканця. Пишіть, будь ласка, в приватні, якщо когось цікавить
-
Дают отель на месяц с возможностью продлить ещё на две недели в случае чп
-
-
П’ять годин у нас зайняло в Торонто 20-го січня Велика була черга, навіть свій літак пропустили до Винніпегу Бачу що раз на раз не приходиться, тому краще взяти з запасом, щоб потім не нервувати
-
Имейте ввиду что могу еще задержать вылет…. У нас так было…. Из-за задержки вылета мы не успели на пересадку хотя документы делали не долго….
-
Спільне проживання в квартирі, 2 кімнати, 3 комори та гарний сад. У мене є власна кімната. Шукаю когось доброзичливого, щоб орендувати другу кімнату. Квартира розташована в красивому районі st Vital, поруч парк, торгова зона, гарні школи . автобусна зупинка 10 метрів. Поруч школа 500 метрів. Квартира повністю мебльована, ліжко з матрасом в кімнаті, телевізор із великим екраном, диван-ліжко, мікрохвильова піч, усе є. Сплачуючи 690 доларів за місяць, включаючи електрику Інтернет та воду, вам не потрібно більше нічого платити.@pokerface1111
-
Это отлично
-
Сегодня был прилет в Торонто, с выхода с самолета до получения ворк пермит, примерно 1 час ) Рейс не задерживали
-
🤦🏻♀️я одна прочитала це як «був приліт у Торонто», а не «я прилетів у Торонто»?