Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Помогите,кто разбирается в местном маркете телефонов,был сейчас в Роджерс,они предлагают взять новый Самсунг s24 ultra без первоначального взноса с безлимитным интернетом за 30 долларов в месяц,в чем подвох я так и не смог понять со своим английским,объясните мне пожалуйста 😂
-
Це шахраї!! Не ведіться! Вони беруть українців на дуже короткий термін, а після одного чи двох місяців звільняють. Одного хлопця звільнили перед отриманням довгострокового контракту. Бенефітів там немає. А що саме цікаво, компанія існує понад 10 років , а працівники працюють не більше 3 місяців. Люди не марнуйте свого часу!!! На все добре!
-
Лучше брать финансинг, тогда придется заплатить первый взнос, но телефон остаётся. А потом можно будет и самсунгу в трейдин сдать позже
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, як я можу записатися на манікюр? Чи є в Канаді якийсь сервіс, де можна це зробити? Чи тільки самостійно шукати в соцмережах? Дякую
-
Абсолютно согласен, если есть нарушения со стороны работодателя или работника адвокат выявит нарушения
-