Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добре, наступне питання 😅 Може хтось вже купив житло і подавав декларації - як це розуміти і чи підпадає будинок side by side сюди? (Може це ще якось інакше називають, а я не в курсі - може семі детач?)
-
Завжди мріяв спробувати себе в Stand Up ? В тебе буде така можливість! «Готовий відчути світлу лампочку над головою і взяти мікрофон у свої руки? Приєднуйся до нас на вечорі стендапу.»Шукаємо справжнього кумира гумору для нашого стендап-шоу! Якщо ти готовий вразити аудиторію своїм гострим гумором і заставити їх гомоніти сміхом, то тобі до нас! Реєструйся на виступ і стань частиною нашого комедійного свята! За всіма деталями писати мені в особисті повідомлення 🤝 Це буде закритий івент! Кількість місць буде обмежена, та вхід тільки за списком🔥Продаж білетів почнеться трішки пізніше, а зараз чекаю на наших коміків в себе в повідомленнях 🧡
-
Дякую ❤️
-
Они только с простыми декларациями помогают, лучше до обычного бухгалтера пойти
-
Дякую, по ходу піду до них, бо питань більше ніж відповідей 😅
-
Нема, в процесі
-
Да, и доход явно более чем там делают
-
Я минулого року користувалася послугами бухгалтера. Цього року хотіла сама спробувати зробити - якщо не вийде, то по ходу знову буду звертатися до спеціаліста. Зараз заповнюю паралельно з відео на ютубі - але моя анкета відрізняється від ютубної 😅 і ще й виникають питання по ходу))
-
Всім дякую за підказки і поради - звернуся до бухгалтера, бо шось чим далі в ліс, тим більше питань 😅 заплачу і буду спати спокійно, що все правильно зроблено