Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую🙏 В кінцевому результаті все вийшло?
-
Напишите им через форму связи на сайте, опишите ситуацию, добавьте документы ваши и ребенка и в конце добавьте Ukraine2022 в течении пару недель скорее всего рассмотрят заявку и тогда сможете подать на ребенка. Мы 5 месяцев не могли подать, пока нам не подсказали, хотя мы им звонили много раз
-
Ок, напишемо обов'язково) щиро дякую за підказку!🌹
-
Доброго дня. Хто має контакти хорошого бухгалтера? Бажано україномовного. Дякую
-
Заповнювали позаминулої середи - така ж сама історія. У четвер з ранку подзвонили на номер, що вказанийна сайті, де все заповнювали. Так, довелося почекати з півгодинки на лінії, але все перевірили, і нам сказали спробувати через тиждень. В останню середу спробували знов - все пройшло. Так що, на мою думку, задля прискорення процесу краще дзвонити.
-
Коли за кілька тижнів нічого не змінюється, чому б і не написати. Я заповнювала в позаминулу п'ятницю, теж була помилка. Подзвонила, сказали, пробувати за тиждень. Але за тиждень ситуація не змінилася, тому довелося знову дзвонити. Якщо і цього разу не допоможе, писатиму.
-
Нет, в США 100% нужна как минимум транзитная виза, иначе не пустят на самолёт
-
Вы похоже мало представляете себе реальность. Во первых вас даже не посадят на самолет в США без американской визы. Во вторых между Санфордом и международным аэропортом в Орландо около 55 км, естественно без общественного транспорта. Мой личный совет, не ищите билеты на киви. Воспользуйтесь google flights чтоб найти билет, а купите напрямую единый билет до Винни прямо на сайте авиакомпании.
-
Доброго дня!Підскажіть будь ласка,чи буде проблема,якщо відкрити сін номер та банківський рахунок в Торонто,але їдемо в Вінніпег?Пересадка через день в нас,треба ж чимось зайнятися.Чи буде проблема в Вінніпезі при проходженні мед.екзамену чи отримання мед,страховки, чи потрібно міняти адреси?Дякую
-
Sin номер он федеральный, разницы нет ( просто у вас он будет начинаться на другую цифру, это не важно). Банковский счёт - если это один из 5 крупных канадских банков RBC, TD, BMO, CIBC, Scotia - то тоже ни на что не влияет ( если это какой-то credit union или мелкий банк, то его отделений может просто не быть в Манитобе)
-
А за телефоном ви перевіряли всі дані з ворк пермітів та візітор рекордів з оператором? Я перевірив всіх п'ятьох членів сім'ї, після чого чекав, поки він їх застосує та відповість, що все ок. Підтвердження так і не надійшло і він сказав, що відправив дані у внутрішню службу підтримки.
-
[email protected] - Елена Харитонов, приймає тільки онлайн. Моб: 204-296-9289 або 519-589-9289 - я минулого року з нею робила, мені сподобалося, та й ціна норм - від 50$ (чим складніше кейс тим дорожче)
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.