Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Раз в полгода надо проходить техосмотр иконостаса😆
-
Перші і треті сказали правду
-
Добрий день, під скажіть підтверджувати через WES потрібно буде ( якщо не працюєш по спеціальності) , для підтвердження ступеня бакалавра,магістра і т.д ? Чи це потрібно лише для працевлаштування? Бо чула багато різних версій , одні говорять що лише перекладу буде достатньо, другі що треба підтвердити, треті що підтверджують лише якщо по спеціальності працюєш ?
-
Это зависит от программы, по которой вы подаетесь на pr. Ими именно с иммиграционными целями чаще всего связана необходимость подтверждения образования через WES. Тогда согласно требованиям программы вы подтверждаете то что ва нужно. Либо только школьный аттестат либо диплом Мастера/Специалиста. В случае с трудоустройством зависит от вашего работодателя. Когда они вообще не требуют никаких подтверждений, а когда придется подтверждать через WES
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925