Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Тобто 4 це знати половину мови? 😂😂😂 Бали ростуть геометрично, а не арифметично
-
12 максимальный
-
В них тестування закоротке в не систематичне.
-
Зрозумів. Але ж там максимальний бал 8 за кожним пунктом. Тож у вас 4 з 8, одже 50% успіху.
-
Так я ж нічого не кажу. Я тільки стверджую, що"4 - половину від 8, тому 50 мови знаємо" - хибне ствердження
-
Зрозумів, дякую. Але ж у Welark здають CLB, аж ніяк не селпіп чи айлетс. Чи ми вже не за Welark?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Привіт, може хтось займається перевезеннями, потрібно з родиною за місто до Портеджа сьогодні, Манітоба
-
Доброго дня. Підскажіть стоматолога хірурга-імпоантолога. Може є хто з наших співвітчизників . Потрібна консультація. Або просто гарна клініка і лікар.
-
Напевно ви з Київа, тому що одразу не зрозуміло про правий берег. Це східна частина міста або західна)))
-
Добрый день. У кого есть опыт сдачи роад теста: поделитесь пожалуйста опытом: вот я например записываюсь, а что на счет машины, на которой сдавать? Слышала, что St Maria самая легкая локация. Может кто на другой сдавал: нельзя ли где-то увидеть приблизительный маршрут где будет этот тест проходить? Спасибо!
-
Вот не понятно: то ли уехал, то ли просто испарился.. не отвечает..
-
Алекс куда-то уехал? Вы с ним пробовали?
-
Надеялись на инструктора конечно русскоязычного.. а теперь видимо прийдется искать англоязычного..