Winnipeg for Ukrainians - chat
-
10 км від Даунтауна - це і є весь Виніпег Який конкретно ви район розглядаєте? Ви живемо на Транскона 150 Новий ЖК. Багато українців також тут живе Як раз за 1600$ зняли 2 бедрум ( комунальні всі включені ) + паркінг (431) 866-8173 Катя менеджер
-
Увидели номер на большом здании и надпись For lease. Предварительно убедившись что это жилой комплекс а не офис какой то. И позвонить по нему спросив где можно посмотреть доступность квартир. Или же вариант ещё проще. Сайт компании например Thorwin, Mainstreet (Они просто в качестве примера). И уже там смотреть квартиры
-
Подали справку из банка во время подачи в 16:30. На следующий день в 9:00 позвонили и подтвердили, что квартира наша
-
Теж хотіли в Транскону, у нас 2 діток, але не бачила там варіантів, хіба вище 1800$. А ще район вроді сенст віталь, боніфес казали добрий. Тому шукаю де вже є, головне дальше від центру.
-
Все зависит от возможности заселения (праздники, нерабочии дни)
-
Я переехал вчера. Хотя контракт начинается с 1 апреля.
-
У некоторых даже оформление полностью онлайн.Нужно только ключи забрать
-
Але не знаю чи є вільні квартири. І будьте готові оплатити за 6 місяців
-
Нам в лютому на 3 день відповіли, я сама дзвонила уточняла як там наша заявка просувається
-
Вот этого не знаю Но всегда можете позвонить и спросить, да да нет нет
-
Вітання! Склалася така ситуація: тільки прилетів в Канаду і потрібно продовжити робочий перміт, але немає адреси проживання. Наразі знаходжусь в готелі. Може, хтось може допомогти з адресою, щоб я зміг вказати в аплікації?
-
Наче безкоштовно до 31
-
Потім треба буде 100$ заплатити. Чи якось в цьому районі
-
Ааа. Зрозуміло
-
Є новий
-
Ну так продовжать до кінця дії паспорта