Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Тут можно поискать. childcaresearch.gov.mb.ca/ *Зануда вкл.* Государственных в смысле "управляемых государством" или "принадлежащих государству" тут нет. Всё принадлежит коммерческим или некоммерческим организациям, государство выдаёт только лицензии *Зануда выкл.*
-
Рік тому думав у них щось брати , коли приїхав . Так там «кожен другий» відгук на Гугл , що через тиждень після покупки заміна двигуна.
-
Написать могут многое ) Это чисто мои воспоминания, что открыв тогда отзывы , я сразу удалил все вкладки с этого салона
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, де можна купити пасхальну серветку чи рушничок на кошик ?
-
Доброго дня! Я працюю в автосалоні міста Вінніпег Nissan Vickar. З радістю допоможу підібрати ідеальне авто під ваші потреби! Є багато нових авто в наявності, гарні умови лізу та кредитування(кредитування починається з 3.99%). Також є багато різноманітних авто з пробігом. Звертайтесь, допоможу підібрати найкращий варіант для вас по кращим умовам! Є можливість придбання авто в лізинг, файненс та за кеш. Буду радий знайомству! 1424Regent Ave. 204 952 5878 Євгеній [email protected]
-
Можем порекомендовать клинику Rykiss . Ставили там брекеты. Первая консультация бесплатно. Пошли туда по рекомендации и не пожалели.