Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Пошук по телеграму 🤝 У Монреальців спитайте)
-
що вас дивує? При відправці ви декларуєте вміст посилки.
-
Здаю свою 1 bedroom ❤️ в саблет з 1 ЧЕРВНЯ за адресою 41 Clayton dr. В мене по договору ціна 1025 CAD, але менеджер сказала ціна 1025-1170, якщо вас зацікавить, будемо питати за ціну. 2 поверх, зручне розташування, є басейн та сауна, laundry на поверсі. Просторий великий балкон. В 7-10 хв ходьби Superstor, FreshCo, Dollarama, Goodwill, Pizza Hotline. Прибирання проводять постійно, слідкують за чистотою. Сонячна сторона, зранку сонечко🌞 Можу продати стіл, стільці, килим ( матрас та лампа продані) Поряд невеличкий парк з видом на річку Вероніка +1(204)-891-63-63
-
Суммируете всех, исходя из месяцев. Каждого не надо отдельно округлять до года. Там же надо ответить на вопрос по общему количеству лет: до года, 1-3, 3-5, 5+. Кажется что-то такое. Если у вас 4.9, это 3-5. Например, работали в одном месте 1.5, в другом 2.8. значит в сумме 4.1, а не 3. Если вы по разным специальностям работали, то каждую надо отдельно указывать. Но если есть возможность всё-таки все предыдущие работы под один НОК подогнать, то так будет проще.
-
Вітання друзі, поясніть будь ласка 🙌 хто вже заповнював анкету на провінцію , як правильно рахуються роки праці (стаж ) ? По кожному роботодавцю треба округляти до повного року чи порахувати загальну суму років праці та округляти? Бо маю 4роки и 9 місяці стажу якщо лічити в загальній кількості. На сайті є ось така інформація яле не зрозуміло як то лічити ! Points are based on years of full-time work experience. Full-time is defined as 30 hours or more each week for one employer. Count full years of work experience; do not round up your work experience (for example, if you worked 7 months, you would have to answer less than 1).
-
У меня пришли через 3 дня. Вернее, отобразились через 3 дня
-
На каком сайте можно посмотреть государственный садик или нет? Спасибо ☺️
-
Обычно через три рабочих дня
-
Хочу поділитися, може комусь буде цікаво. Шукав де можно купити авто в Вінніпезі в кредит але щоб тотал був 10 або 15 тис, не більше (є і подешевше машини). Не у всюди на таке йдуть. Знаю що для багатьох новоприбулих важко дається наша автобусна тема. Знайшов одне місце, де можна взяти корча. Взяв собі, мені ще напарили гарантію по місцю, по типу якщо щось буде з коробкою, двигуном і тд на протязі двух років виплат, то можна звертатися. Звертався по мелочі до них, все замінили без питань. Але, хлопці треба дивитися самому, я розумів ціни на ринку і що я можу потім замінити. Вони кажуть що все ок 👌🏼 В мене був перший внесок, але рахуй без коштів зміг взяти авто, дали тільки на два роки до кінця перміту типу. Може ще хто знає такі місця, поділіться. Але я обʼїздив до цього 4тири і типу дешеве ніж 25 Ньюкамерам не даємо, якщо що то ще потім зможуть продати і високий перший внесок. Кантора конеша виглядає так собі, нема каміна як в інших, але я отримав результат. Там працює наш хлопець, Станіслав, питайте. Допоможе може щось з перекладом 222 McPhillips St, Gundhu Auto Sales
-
Здравствуйте! Сеть салонов красоты Chatters сейчас набирает лицензированных парикмахеров (умение работать с extensions/face wax/brow tint/keratin/perm будет плюсом). Локаций множество. Своё резюме + портфолио/инстаграм присылайте на почту [email protected]
-
Подскажите пожалуйста кто больше разбирается в этом вопросе.Сегодня пришло на почту вот такое сообщение от Банка,но я не пойму что это Hello, We wanted to let you know that the balance of your RBC Royal Bank account is currently below your set limit of $100.00 .Проверяю баланс и не вижу ничего подобного,хотя смс вроде бы от РБС банка