Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго ранку! Хто літав до Мексики? Ви заповнювали анкету на отримання електронного дозволу на вʼїзд до країни чи ми маємо право на безвізовий вʼїзд по канадській візі?
-
Всім привіт! Можливо комусь буде корисно, SUP дошки по гарній ціні (в магазині запитайте у когось де вони, бо самі не знайдете 🙈): www.princessauto.com/en/10-1-2-ft-nereus-inflatable-standup-paddle-board/product/PA0008968216
-
🔫ПЕЙНТБОЛ В суботу 29 червня на 13:00 Плануємо зібрати 10-12 гравців Ціна з людини 62$ Ви отримаєте: -зброю, маску, 400 кульок, та комбінезон Бажано одягатися в штани та щось з рукавами щоб не так боляче було при попаданні, можливо змінний одяг щоб назад не їхати в брудному, за 5$ вони надають броню, та докупити набої можна в любий момент, вони мають шухляди для зберігання одягу Якщо немає авто ті хто на автівці зможе забрати інших по дорозі) Я буду бронювати гру так що кошти можете надсилати мені За одно я куплю води та принесу свій термо холодильник) Хто буде будь ласка киньте + мені в лс [email protected] Адреса maps.app.goo.gl/vuBbhgtWfdwaVBPQ7?g_st=it Сайт www.paintballparadise.com/
-
Насколько я знаю, русско-/украиноговорящего локсмита нет в Виннипеге 🤔
-
Яка машина?
-
Могу подсказать как
-
Дарую ровер
-
Уже забирають
-
Якщо будете перші то забирайте
-
Мені подарували
-
Где покупали? Как отзывы?
-
Знайшла перстень, може хто з українок згубив. На Petro Canada, 3316 Portage, біля пилососу, на нього видно вже наступили/наїхали, то воно тепер таке дивне. Срібне - видно пробу. Чесно, не дуже розумію, що робити, лишити його там? Віддати персоналу на заправці? Забрати і розкидувати по групах?
-
Отнесите в отделение полиции