Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня я швея , шию дома кому треба допомога звертайтеся буду рада.
-
Доброго дня, я Дана, сімейний фотограф 📸 Запрошую вас на осінні міні зйомки 🍂 Мої роботи можете переглянути за посиланням на сторінку 📸 Обіцяю, після першої зйомки вам захочеться повернутися знову 🫶🏻 www.instagram.com/napkhaniuk.photo?igsh=MW5oM2szOHZrcHUxNg== Забронювати осінню міні зйомку можна за посиланням в сторіс 🫶🏻
-
🗓️14.09( Субота)9:00pm-2:00am Чекали? ❤️Ми повернулися! Готуйте танцювальне взуття та настрій, бо Наші Люди знову збирають усіх на першу осінню вечірку!🔥 Цього разу ми запалюємо під вибуховий мікс українських та зарубіжних хітів, які не залишать вас байдужими!🔥 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Гарантовано: багато танців, посмішок і шалена енергія осені! До зустрічі на танцполі!❤️
-
И спрашивают "чому не в окопі?"?
-
А в чем разница между нашими креветками и канадскими? Наши на державній говорят?
-
Добрый день. Сдается 2-бедрумная квартира в хорошем районе на юге Виннипега (st. Vital). Около 70 кв. м. Будет свободна с 1 ноября. Цена 1213. С нового года повышается до 1395.
-
Добрий вечір. З 1 жовтня здається у суборенду (зміна мешканця) студія, договір до 1 листопада із можливістю продовження. Район St Boniface, район дуже спокійний. У 100 м SafeWay та No Frils. Автобусна зупинка в 30м 19 автобус та 150 м 19 та 56 автобус. Адреса 261 Goulet st. Всі utility's включені, 1099 cad $, а з 1 листопада 1179 cad $. Є парковка, але я нею не користувалася не знаю умови. Є маленький спортзал та літній відкритий басейн на терасі. Квартира у відмінному стані. Наталі 2049556018 Краще дзвонити після 16:00
-
Добрый день, ищу 1-2х комнатную квартиру, район St. Vital - Dakota.
-
Продам стол и 3 стула - 20$ Стол разбирается Самовывоз West Broadway , 6 Balmoral St
-
www.instagram.com/napkhaniuk.photo?igsh=MThoY29jYWR4M2M5Mw== www.instagram.com/kozachenko_photo_winnipeg?igsh=d2Nwc3M5MnQ3Ymo3
-
Доброе утро.Ребята есть кто в группе,кто закончил университет имени Пилипа Орлика?! Напишите пожалуйста в личку,есть вопрос Спасибо ❤️