Winnipeg for Ukrainians - chat
-
www.amazon.ca/Adhesive-Roaches-Spiders-Crawling-Detector/dp/B0BNKZFT5L/ref=asc_df_B0BNKZFT5L/?tag=googlemobshop-20&linkCode=df0&hvadid=706745933203&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=5010632520163276596&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1002800&hvtargid=pla-2298956876343&psc=1&mcid=d26e697fc9d13aecb56a2aa3d11a7db8&gad_source=1
-
Добрий ранок! У суботу, 7.12.2024 року, о 16-00 граємо у «Монополію». Запрошуємо наших гравців, а також тих хто хоче спробувати свої сили у економічній стратегії. Досвід не обовʼязковий. Не пропустіть шанс стати найкращим гравцем цього місяця. Участь: БЕЗКОШТОВНА За додатковою інформацією пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Тапок))
-
Забирай останнє віконечко на Різдвяну міні зйомку в студії зі знижкою 10%😻 Коли ? Вже цієї суботи , 7 грудня на 9:30 ранку📸 30 хвилин зйомки 35-40 фото в ретуші та корекції 🥰 В вартість вже включена студія 🌲 www.instagram.com/napkhaniuk.photo/profilecard/?igsh=N3NsdjVvZ2MzcTQy
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Вітаю🫡🇺🇦 Вимушен відкрити збір собі на на протез. Так як був ошуканий Запорожцем і його центром Tytanovi. Мене лишили без ноги. Збір на протез OTTOBOCK 3 GENIUM - його ціна 51,919,15$ 2,132,000грн. Наразі знаходжусь в Unbroken «Незламні»… Це моя карта 5168240501159619 Коцюба Володимир Геннадійович На війні я с 2016 року, спочатку в 25 ВДВ, ДШВ. Був визнаний обмежено придатним. При повномоштабному вторгненні повернувся с закордону і прорвався в 15 штурмову бригаду КараДаг «Гвардія Наступу». Бився до останнього як міг. Зараз потребую дороговартісного протезування, хочу далі жити, хочу бути корисним для суспільства. Мені соромно це робити, но без Вас не впораюсь. Буду вдячний за будь-яку підтримку: донат, репост🫡.
-
Вы забыли написать какой именно пылесос предлагаете
-
Насколько я знаю, раз в год нужно прийти и обновить информацию
-
Тогда же за страховку нужно платить
-
Через четыре месяца после дня рождения
-
-
Привыкание не всегда кайф.При систематической сдачи крови ,у организма вырабатывается привычка ее производить.Имея высшее образование в этой сфере,вы должны были это знать.Про плюсы вы написали,даже про свой,а вот про минусы нет.А это не совсем честно. Донорство это благородное дело и сдавать кровь 2-3 раза в год полезно для организма,но никак не для заработка денег !!!