Перед текстом 1,5-2 години за кермом треба поїздити, щоб розігрітим бути, дивитися за зміною обставин при водінні (ч так на лівий поворот спалилася, машина що була навпроти стояла без сигналу, я покотилася на зелене світло і зупинилася, щоб її прямо пропустити, а вона потім вімкнула лівий поворот і продовжила стояти на місці, я побачила зміну сигналу через 2-3 сек. і поїхала далі, але це вже зарахували, як не здала, мабуть треба було стежити за її сигналами і моментально відреагувати і продовжити рух, хоча там діло кількох секунд і коли я почала заходити на поворот та машина стояла без сигналів повороту, але в ті секунди поки я викотилась машина навпроти змінили сигнал і інспектор це побачив відразу, а я ні, бо ще справа я дивилась на пішохода, який дуже близько підійшов до проїжджої частини і я думаю , що інспектор вважав, що мені було достатньо часу, щоб помітити зміну сигналу і продовжити рух через перехрестя без зупинки. Тобто треба дивитися на машини навпроти, вони в любий час можуть змінити свої сигнали. І цікаве було ще, коли маленькою помилкою інспектор зарахував при повороті направо, якщо є збоку тротуар, то треба повертати ближче до середньої лінії, а якщо справа немає тротуару то ближче до правого узбіччя/бордюру, а я думала, що як за межі своєї лінії не виліз, то молодець.