Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ми зараз в Торонто. Приїхали 3 тижні тому. Квартира на постійно, 1800-2300 (все залежить від умов і району). Але! Якщо новоприбулий, то часто хочуть оплату за 4-6 місяців вперед або поручителя. Ми телефонували до 4 рієлторів і всі сказали платити за 4 місяці вперед. Але якщо у вас тут хтось є, або є кому допомогти — то можна знайти й без цього (лише перший та останній).
-
Взагалі основні расходи - це житло. І якщо не зняти довгостроково, то airbnb може виходити дуже дорого. Наприклад я зняв Airbnb бейсмент за 1800$ (USD) на місяць, потім мав житло на 2 місяці у знайомих, але було 3 дні між цим, коли не вже висилився і ще не можу заїхати на нову квартиру, тож прийшлось брати ще airbnb на 3 дні, і це був теж бейсмент за 480$ (CAD). Бо комісії, налоги, уборка. Можна було гірше взяти, но було б не сильно дешевше. За 400$.
-
Ааа, так і є. Я зараз буду знімати за 2500 двухкімнатну в гарному районі. Але ж це довгостроково. Це треба оплатити зразу за перший/останній місяць. А в мене ще попросили +1 місяць. А ще це без мебелі. Навіть якщо в квартирі на фото є мебіль - то її не буде. Не во всіх випадках, але за 2000-2500$ думаю не буде, або якщо це зовсім стара квартира.