Зібравши з різних груп інформацію, то в мене виходить така математика: переїзд - ~500-1000$, однокімнатна квартира - ~1500-1700, їда - ~800-1200
І зп в ідеалі від 5000
Але можу помилятися))
Доброго дня.
Залежіть від потребностей, і чи є віддалена работа. Тут виплата 3к$ на одного, але місяць в підвалі буде десь 2к$. Чув червоний хрест можуть допомогти перший місяць з житлом, але сам не користувався(
Добрый день всем. Хочу переехать в Канаду но даже не знаю какую минимальную сумму нужно иметь с собой. Кто-то уже имел с этим опыт и может пожалуйста подсказать?
Якщо ОНІР нового зразка (зелені, з фото та великим QR-кодом на зворотному боці), то там адреси нема і картку фізично не міняють. Старі припинили видавати з 21 року чи щось таке.
добрый вечер, подскажите пожалуйста, можно ли покидать Канаду после прибытия и если да, то на какой срок? не будет ли потом проблем с въездом в страну?
Кинь по гуглу
Champagne Centre
Це медичний цент в районі Фінч та Даферін. Там в поліклініці є лікарі, то зайди та спитай чи беруть нових пацієнтів. Якщо ні - то попроси щоби тебе записали на «вейтінг лист».
Вдачі.👍
Що означає "чекати Full Hв загальному порядку"?
Якщо не здасиш екзамен на Full G, то потім перездачу на G2 і після здачі подаєшся на здачу Full G знову.