Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора Запрошуємо до онлайн навчального центра на заняття з МАТЕМАТИКИ (з 1-го по 11 класи,підготовка до ЗНО) Перше пробне заняття безкоштовне Заняття індивідуальні Пишіть у Дірект)))
-
Узгоджено з адмінами ❗️❗️❗️ Друзі, знову звертаюсь до вас за допомогою. Потрібно купити і передати два диски на запасні колеса для євакуаційного авто. Mitsubishi L200. Шини на які збирали раніше вже на машині, повний звіт буде трохи пізніше. Шини віддали по 5000грн, доставка 690 грн. Залишок іде на збір на диски. Всім наперед дякую за допомогу!!! Все буде Україна 💪💪💪 На два диски для ЗСУ Диски на два запасних колеса для мед взводу 115 бригади, другого бату 🎯 Ціль: 8 500 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/95TjRbgZu7 💳Номер картки банки 5375 4112 0353 3786 PayPal [email protected] www.facebook.com/profile.php?id=100008176775933 Узгоджено з адмінами❗️❗️❗️
-
www.facebook.com/zhannaHeets?mibextid=LQQJ4d У нее есть , она в Торонто
-
Сегодня с утра было сложно, самолёт отменили, мы сутки не спали, следующие сутки совсем не хотелось опять провести в аэропорту. Хочу, чтоб вы порадовались за нас. Всё таки Flair Air ответили, хоть и не сразу. Билеты они поменяли сразу, а вот ночлег дали чуть позже
-
Вітаю, шукаю спілкування, друзів ( мені 22 роки) Вчуся створювати одяг, цікавлюся різним, але більше за все звичайно модою Якщо є робота у цьому полі діяльності то теж дуже буду радий пропозиціям Дякую Мій інст @juvonemoney
-
І так, вже сьогодні Неонова вечірка по-УКРАЇНСЬКИ! Готові робити круті фотки? Toronto, Downtown, сірі двері зправа біля закладу "Popeyes" Yonge street 643, 4 поверх(останній, як завжди).Початок 21:00 Нагадуємо деякі правила: 1. 19+ на вході перевірка Айді, може бути " Дія"або будь-який документ, де вказаний вік. 2. Посилена охорона. Тому, якщо вам зробили зауваження та ви не реагуєте, вас попросять залишити заклад. 3. ДРЕС-код вільний, але краще щось під неон, наприклад білий одяг дуже круто виглядає. 4. Якщо ви виходите після 12:30, то назад, на жаль, вже потрапити не можна. Але якщо ви тільки прийшли в 12:30, то без проблем, велкам. 5. З собою приносити алкоголь не можна Квитки можете придбати також на вході або за цим лінком www.eventbrite.com/e/518257039757 Слава Україні! 🇺🇦❤️
-
Я не менял, я так понимаю нужно только если нужен новый пермит без ограничений