Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
643 yonge street toronto downtown
-
Так, ми робили. Термінал 1 наче, але не впевнена, вже в голові змішалося все після прильоту. Коло каруселі з валізами #7. Прямо навпроти. Ми його випадково побачили. Адресу з Airbnb вказали. Також нас попередили, що змінювати її не потрібно, коли ми переїдемо. Удачі! Бажаю Вам усього найкращого!
-
Друзі, чи є хтось хто проводить екскурсії на українскькій/ російській мові на Ніагарській водоспад?
-
Можна без карти
-
Дякую я вже зрозумів
-
Ви не зможете його скачати якщо ваш єппл аккаунт підвязаний до України, треба міняти країну на США або Канаду
-
Добрий день! А можете скрін цього додатку бо в Епл стор дуже багато додатків з назвою RBC! Дякую !
-
Згоден! З приводу RBC можу сказати що я його обрав суто випадково, спочатку планував відкрити рахунок в CIBC бо всі, скрізь його рекомендували для ново прибулих. Але біля мого дому був найближчий RBC і вони прийняли мене без запису, тож зупинився на них із плюсів можу виділити: 1. Норм додаток і особистий кабінет на сайті 2. З сайту є посилання де ти можеш перевірити свій кредіт скор 3. Після перевірок пталіжо-спроможності дають кредитку на $2000 (в мене попросити показати джоб оффер, бо доходу тоді ще не було) З мінусів, мабудь покищо тільки одна дивна як на мене річ, вони видають платик до твого рахунку і на пластику нема CVV коду, тож ти не можеш розплачуватись в інтернеті цим платиком (можеш тільки якщо сайт підтримує Apple Pay або Google Pay), тож щоб отримати картку з CVV треба додатково замовляти "Virtual Visa Debit Card" і звісно мені про це ніхто у відділені не сказав, прийшлось самому гуглити. Незнаю як з цим в інших банках.