Прошу максимально поширити всюди де тільки можливо!
Що для бойових медиків означає бути зі світлом?🤔
Це означає, що у тебе під‘єднана/заряджена вся апаратура, така як : монітор пацієнта, кисневий концентратор, УЗД, підігрівач інфузій, тощо..💥
Це означає, що на стабіку ти не працюєш тільки з ліхтариками, а можеш спокійно виконувати свої обов‘язки не боячись щось проґавити, через те що недостатньо світла…💡
Це означає, що у тебе буде стабільний зв‘язок(God Bless Starlink😂), який допоможе тобі вчасно отримати виклик.🚑
Начебто прості речі, так? Але!
Без генераторів це неможливо зробити!
Тому мені доручено провести новий збір, ціль якого - забезпечити всі наші позиції генераторами.‼️
Так, знову великий збір. Так, я вже кілька разів казав собі, що більше не хочу проводити великі збори, але я не можу лишити свій крутезний батальйон без допомоги, бо це люди - добровольці, які не отримують заробітньої плати, та просто безкоштовно рятують наших бійців на передовій, беручи відпустки, або звільняючись з роботи. Ці люди віддають себе повністю, втрачають здоров‘я, та частинку душі з кожним пораненим, тому важливо допомогти їм, адже вони кожного разу дають ляпаса тій старій з косою, яка йде за нашими побратимами та посестрами!
♾️Ціль збору : 2 522 220 грн.
🫙Банка: send.monobank.ua/jar/2vVFjGTff2
💳Картка банки: 5375411202612946
PayPal:
[email protected]
Так, я не дуже медійна особа, і сам з цим збором не впораюсь, але ви мені можете допомогти максимальним розповсюдженням!
Сподіваюсь, що медійні люди підтягнуться до цього збору, та допоможуть його закрити, адже це критично важливо. Амінь. 🫡