Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Запрошуємо на UA-CA music event, відбудеться Торонто вже 22 квітня! 🔥 На вас чекатимуть: • сучасні пісні українських та канадських виконавців (зокрема, як студентів U of T, так і запрошених нами гостей, зокрема Alona Armor та «Balaklava Blues»); • аукціон з унікальними лотами, які спеціально привезли з України; • безкоштовні снеки; • тепла атмосфера весняних веселощів. Придбати квитки, аби насолодитися мелодіями й зловити вайб дому за океаном, можна за покликанням нижче. Усі кошти з івенту (і квитки, й аукціон) будуть спрямовані на допомогу військовим. А ще рекомендуємо захопити канадських друзів, аби познайомити з української культурою в нестандартному сетингу. The more the merrier! Квиточки: uacamusicevent.eventbrite.ca
-
У кого є ModeS\X Plaid взяти в аренду?
-
Всім привіт! Можливо хто шукає житло під оренду у Торонто ? Буде вільна квартира з липня
-
Немає клієнтів?😬 Чи замислювались ви, що ваш профіль оформлений не правильно?Профіль не доносить цінність вашого продукту/послуги?🫣А візуал не продає?🥲 А шапка профілю не заповнена?🫢 А історії лише 1-2 на тиждень?😔 Мене звати Ірина, я SMM-спеціаліст👩🏼💻І я знаю як правильно упакувати профіль, щоб він продавав! Я зможу допомогти вам залучити більше клієнтів на вашу послугу/продукт! Візьму лише 1 проект на просування!☺️ Пишіть в дірект📩
-
Добрый день, пара без детей и животных ищет комнату очень срочно, может кто то соседей ищет или пару для совместного сьема жилья) Прям очень срочно, завтра заканчивается Airbnb, спасибо😊
-
Добрий день. Шукаю будь яку роботу. Міссіссага.
-
Вечірка завтра буде!!! 🔥🔥🔥 Сорі за технічні збої, але тепер всі проблеми вирішені, тому чекаємо кожного з вас завтра! 21:00 , 518 Yonge street, Toronto, downtown! - На вході безкоштовний алкогольний подарунок - круті декорації, атмосфера весілля Приходь отримати нові враження До зустрічі, всім Sercevo❤️😎🇺🇦
-
Для українських дітей знижка 50%
-
🔥Скидки на Сигареты 🔥 💯Лучший табак, низкие цены💯 😌Писать в директ😌 ✍🏼при большом заказе скидка✍🏼
-
УРОКИ ВОКАЛА|ГИТАРЫ|УКУЛЕЛЕ||ФОРТЕПИАНО|ОНЛАЙН 🌎 Для взрослых и детей 🎶🙏
-
Добрый день. Увидел ваше объявление, правда оно не совсем новое. Поменяю usdt за нал в любую сторону. Личная встреча район Vaughan. Заранее спасибо
-
Всім привіт👋🏻 Я засновниця Українського Жіночого Батальйону🔥 Ми допомагаємо жінкам, що постраждали внаслідок воєнних злочинів росії в Україні та нашим захисникам. Формуємо команду в Торонто, будемо раді співпраці🇺🇦 За подробицями пишіть в особисті🕊️ Всім класного дня🤍