Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Як хтось хоче попробувати акторське або в майбутньому займатися тим, напишіть мені і я вам скину силку :)
-
🇺🇦 СТЕНДАП ШОУ ВІД УКРАЇНСЬКИХ СТУДЕНТІВ У ТОРОНТО 🇺🇦 АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ Друзі, усіх вітаю! Я член команди студентів за обміном Києво-Могилянської Академії, чия мета продемонструвати як канадському ком‘юніті, так і українському, як ми підсилюємо нашу єдність та стійкість завдяки специфіці нашого гумору! Вже в цю неділю, 23 квітня о 6:30pm відбудеться БЛАГОДІЙНИЙ СТЕНД АП проект, гроші з якого ми плануємо витратити на потреби нашої української армії! 🫂🤍 Вам варто прийти у випадку: ✔️хочете перекусити і добре провести час ✔️Ви втомилися від рутини ✔️Хочете побути у справжньому українському ком‘юніті у Торонто (буде багато студентів українців!) На Вас чекає унікальний мерч, смаколики та наш український гумор! 🤍 🎟️ Білети за лінком: www.eventbrite.com/e/601932926587
-
Маємо чудову новину! Українська школа у місті ТОРОНТО відкриває свої двері ДЛЯ ВАС💙💙💙 Мережа українських шкіл Astor School запрошує учнів 1-11 класів та їх батьків до нашої нової Школи Вихідного дня. Залишайте заявку за посилання і з вами зв‘яжеться адміністратор школи🤗 📆 щосуботи 🕙 10:00-13:00 Суботня школа Astor School - це: 🎓 можливість навчатися за українською програмою офлайн 🧑🏻🏫 висококваліфіковані українські вчителі 📃 по закінченню отримання свідоцтва/ атестатів державного зразка МОН України 👫 малокомплектні групи 🎡 чудова локація Заняття проходитимуть щосуботи з 10:00 до 13:00. Учні початкової школи вивчатимуть українську мову, читання, математику, Я досліджую світ. У програмі занять учнів середньої і старшої школи - українська мови та література, історія України. Також шукаємо сучасних та ініціативних вчителів з України🤗 Для отримання більш детальної інформації та запису у школу звертайтеся за номером: 📲 +380 98 435 4455 🌐 www.astor.school 📩 [email protected] www.astor.school/nashi-shkoly/shkoly-vyhidnogo-dnya/
-
t.me/+jBrAUl2w3Z41ZGI8
-
Привіт🫶 Я, сертифікований майстер, запрошую до себе на такі послуги: - корекція брів (віск/пінцет); - фарбування брів; - ламінування брів; - ламінування вій. Також, проводжу курси: “Lami pro base” “The professional brow artist” Якісно, стерильно, професійно✅ Ціни - 🔥 Район Mississauga, Ontario 📍 Буду рада, нашій зустрічі💗
-
Робота ! Відкриті вакансії на заводі Toyota в Ельмірі та Вудстоці. ( Онтаріо) Переваги: Беруть без мови та досвіду, хороший рівень доходу + бенефіти, підходить для отримання постійного резиденства. Вакансії безкоштовні , для тих хто вже в Канаді 🙌🏻. Питання та резюме висилати в особисті.
-
Усім привіт) я Аня, фотограф) Завтра буду в Торонто) ☀️ Якщо хто має бажання для творчої зйомки, то напишіть в особисті🤗 Фотозйомка безкоштовна, на TFP-умовах. Якщо чоловіча - то у стилі Томаса Шелбі, або подібному ретро/вінтаж стилі. Можно пальто як елемент одягу. Якщо жіноча, то у ретро/вінтаж стилі. Фотозйомка безкоштовна, але якщо ви підходите під образ. Якщо бажаєте особисту фотозйомку за вашими ідеями та умовами, тоді можна замовити платно погодинно 😁☀️ Мій особистий інстаграм - avehcard_aadava Інстаграм-сторінка з портфоліо - feel.it.ph Усім атмосферного вечора із кавою та дощем☕️
-
Хтось шукав гарного та недорогого відеооператора
-
zinchenko__roman inst
-
Кому интересны данные курсы, обращайтесь ко мне в личные сообщения🤝 🟧 -Photoshop с нуля до Pro -Графический дизайнер с нуля до Pro -Web-разработчик с нуля до про -Таргетолог с нуля до Pro -UX-дизайнер с нуля до Pro -Дизайнер интерьеров с нуля до Pro -Фотография с нуля до Pro -Excel+Google таблицы с нуля до PRO -Motion-дизайн с нуля до Pro -After Effect с нуля до Pro 🟪 -Java-разработчик -1C-разработчик -Frontend-разработчик PRO -Профессия C# Разработчик -Python-разработчик -Базы данных для разработчиков -Веб-Вёрстка -CQL-разработчик -Программирование дронов -Аналитик данных на Python 🔴 -3D-дженералист -Дизайнер логотипа и фирменного стиля -Дизайнер сайтов на Tilda Figma 3.0 -AIC, Skillbox, Tagline | Три дизайн-курса в одном - UX-дизайн, UX-аналитика, UI-анимация 🔵 -Профессия интернет-маркетолог -Рекламная фотография -PowerPoint+Google презентации -Управленческий учёт -Продуктовый маркетолог Тайм-менеджмент -Data scientist -Финансовая грамотность -Продвижение в Instagram -Основы работы с маркетплейсами ❗️Распродажа курсов
-
Группа для зварювальників у Канаді t.me/+4NFRr5tsEt9jM2Ey
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили, разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации нужно 3 тыс долларов.(114 тыс грн) Всех денег у меня нет. И к 22 апреля 2023 года , сумма которую ще осталась собрать составляет 16 400 грн. Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803221013704