Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт друзі! Відпишіть будь-ласка в кого є час, коли прибули до Канади, нічого окрім візи в паспорті не треба? І скільки часу заняло оформити місцеві доки ? Якщо не потрібно оформляти фін допомогу, але хочу лишитися в країні - що треба оформити і куди піти? Щиро дякую!!!
-
Доброго дня! Хто в цьому місяці продовжував паспорт дітям вік до 10 років? Продовжують паспорт зараз чи заставляють новий робити? Терміни на виготовлення нового паспорту зараз до 5 міс, а паспорт ще дійсний буде 3 міс
-
Вітаємо Yura, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Olenka, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Молода сім'я з дитиною 2 років шукає мебльовану квартиру чи кімнату з окремим санвузлом на місяць: з 01.09 до 01.10. З паркомісця. З 01.10 у них сплачено будинок. Якщо у когось є варіанти-прошу написати в особисті повідомлення.
-
Привет , Ищу руммейта для аренды таунхауса. Комната доступна с 1 сентября. Адекватный парень , 19-25 лет. Цена 1400 Норс-Йорк, 10 минут от станции Финч. Хороший , семейный район. Пишите в лс
-
Дівчатка, запрошую вас до мене зробити суперові брови✨
-
Олег, 4168781999 Це мені тільки порекомендували, ще не займалася.
-
Вроде за весь курс
-
Усіх зі святом! Чи є тут ті хто переїхав із Канади у США? Як краще за все закрити всі питання в Канаді перед виїздом? І що найголовніше? Дякую!
-
Вітаємо Lily, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Хтось питав за актівію, вона є у Circle K.
-
Вітаємо 1, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Можливо комусь буде цікаво З друзями граємо в гру , допомагаємо один одному та виграємо подарунки абсолютно безкоштовно (сайт аналог аліекспрес) Якщо когось цікавить - пишіть Розповім все детальніше)