Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
І мені
-
Вітаємо Yeva, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо ㅤㅤ, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Marina Garvey
-
Привіт! Я працюю в телекомунікаційній компанії TELUS 💚 Зараз зʼявилась пропозиція на мобільний звʼязок, яку я можу вам допомогти підключити 📲 Виглядає наступним чином: 80 GB 5G+ unlimited, без контракту, з можливістю взяти новий смартфон. І що саме головне ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ. Також можу допомогти вам з домашнім інтернетом💻 Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 ❗️В цілях регламенту компанії та конфіденційності, ЦІНА відрізняється від того що на фото❗️
-
Цікавить
-
Добрий вечір. Я прилетів трохи більше місяця тому. Не все так робиться швидко, як тут описують. Звичайно якщо ви прилетите у Торонто з самого ранку, то це можливо. Але в основному рейси прилітають ввечері, і отримання навіть Ворк Перміту може зайняти кілька годин, а потім забирати багаж, вироблення Сін номера. Якщо хочете, можу більш детально розповісти у пп
-
Mississauga.Здається житло для дівчини, можливий варіант заселення прямо зараз, кімната знаходиться в великому будинку. Локація 5964 Grossbeak Dr. Поблизу торговий центр, супермаркети. За детальнішою інформацією пишіть або ж телефонуйте (514) 717-4273. Ціна 1000
-
Вітаємо Forg🐧, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ок. Спасибо. Просто Вы посоветовали , думала Вы знаете.