Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! допоможіть будь ласка порадою. В кого є контакти людей хто допомагає з переїздом? Треба машина і водій щоб перевезти меблі в межах Торонто. Трак буде достатньо. Moving companies сшибають нереальні кошти за то 🙇🏼♀️
-
Спілкування, приємна атмосфера та нові знайомства! МИ ГАРАНТУЄМО! Це саме те, що ви отримаєте у нашій бесіді «Двіж в Торонто» 🫂 Ви зможете знайти нові цікаві знайомства, організовувати зустрічі та гарно провести свій вільний час у приємній атмосфері 🤩 Зацікавило? Хочеш бути частиною компанії? 🔥 БЕСІДА: t.me/toronto_party 🔥 ❗️ТІЛЬКИ НА 24 ГОДИНИ❗️ ❗️ВІДКРИТИЙ ДОСТУП В БЕСІДУ❗️ 🔥 БЕСІДА: t.me/toronto_party 🔥
-
Та я і дивлюсь що кидають 1к за 3 км😕😞
-
На ухал треба водій фул Г, вони не надають. В мене лиш г1 наразі Але дякую
-
Багато рахують час з їх офісу, а це може бути 2 години😑 просто погрузив розграбування всього і дистанція це буде топ 1.5 години, а в компаніях 4-5🤷♀️
-
Добрый вечер! Ищу комнату, один работающий мужчина. С утра до вечера на работе. Чистоту и порядок гарантирую. рассмотрю все варианты, спасибо
-
Вітаємо Vasia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Iya [1689573064] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 05/09/2023 05:50.
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.