Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Катя [316168394] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 05/09/2023 18:27.
-
Здається кімната для хлопця, 1100$ включно зі всіма оплатами 189 Shaver Ave North Лс
-
Вітаємо Алекс, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка українську перукарку за адекватну ціну у Торонто, найкраще недалеко від метро. Барбери не цікавлять, потрібна звичайна стрижка.
-
@sonchesb [482002839] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 05/09/2023 17:22.
-
Всiм привіт! Мене звати Анастасія. Я художниця та майстер кераміки за досвідом більше 10 років. Ми з сестрою відкрили арт студію в Торонто✨ Я навчаю малюванню та гончарству дорослих та малюків! Якщо вам цікаво навчитися чомусь новому та просто гарно провести час з друзями чи познайомитися з новими - ви можете записатися на групове або індивідуальне занняття🎨 Instagram: monostudio.ca💕 За додатковою інформацією пишіть в особисті ✨
-
@sonchesb [482002839] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 05/09/2023 17:18.
-
Доброго дня шановні!!💙💛 Пропоную свої послуги з ремонту одягу👖👚🩱👔👗🦺🧥🧵🪡 недорого. Вкоротити брюки, спідницю, пошити прості речі, та інше. Територіально Міссіссага. Пишіть в приват
-
Доброго дня, прошу вас про допомогу. Троє людей шукає квартиру/бейсмент з двома спальнями, або 1 бедрум + ден для оренди на довгий період бажано в районі Етобіко, або близько до нього. Або якщо є варіант з житлом на короткий термін до кінця вересня без різниці де в GTA. У нас хороший кредитний рейтинг (700+), робота, без шкідливих звичок і тварин. Буду радий любим пропозиціям. Гарного вам дня
-
Halyna Dobrovolska [610357234] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 05/09/2023 15:49.
-
Адмін, пропустіть пост будь ласка? «Довбуш» - найбільший фільм в історії України - на великому екрані в The Royal, 608 College Street Toronto, ON! Карпати. Початок 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий - справедливості. Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть. Фільм українською мовою з англійськими субтитрами Покази у Торонто 14, 16 і 20 вересня Двері відкриваються о 18:00 | Фільм починається о 19:00 Квитки можна придбати за посиланням нижче www.eventbrite.ca/e/ukrainian-film-dovbush-toronto-tickets-713381903477
-
Допоможіть, будь ласка, розібратися з питанням. Можливо, хтось стикався з цим? У березні ми подали щорічну податкову декларацію, і нам обіцяли повернути загальну суму переплачених податків, близько 2000 доларів. Цю суму розбили на три платежі: 1. Одноразовий платіж у розмірі 650 доларів, який ми вже отримали. 2. Щомісячний платіж у розмірі 60 доларів. 3. Щоквартальний платіж у розмірі 140 доларів. Проте, починаючи з липня, другий і третій платежі не надходять. Підкажіть, що нам слід підприйняти?
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, адвоката з міграційного права, що працює з українцями та громадянами інших національностей у Канаді. Є потреба проконсультуватися з деяких питань. Чи є такі в групі, або, можливо, маєте контакти? Буду дуже вдячна.