Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер. Кто-то летит с Торонто в Украину или Польшу на Новый год? Мне 15. Мне надо с доверенностью пройти пограничный контроль
-
Ну я знаю приватных нелегальных стоматологов допустим
-
Да нету жены, просто хочется быстрее 😅
-
Вітаємо Tymur, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
моно конвертує з гривень по 27,799
-
Добрый вечер, мне нужно машина на 8 октября по 10, права G2, пишите ваши предложения в личные сообщения.
-
Вітаємо …, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кімната на винаєм !Місісага 700$ місяць !Хороші умови та розташування !Бажано чоловік або хлопець !З жовтня !
-
Всім привіт Чи знає хтось російсько чи українсько мовного адвоката який допоможе з патентуванням ?
-
Вітаю Я фізичний терапевт з багаторічним досвідом роботи Працюю в клініці та приймаю у себе на дому Пропоную свої послуги у Торонто(GTA) Лікувальний масаж Оздоровчий масаж Вакуумний масаж Лімфодренажний Відновлення після травм Консультація безкоштовна Звертайтесь в дірект