Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Shayan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шукаю кімнату. Я один. Про себе: Я програміст (фрілансер) створюю сайти для замовників. Строго проти куріння та алкоголю, проти вечірок вдома. Я люблю сидіти вдома. Якщо є спортзал в комплексі великий +. Якщо потрібно можу скинути своє портфоліо чи LinkedIn
-
В продажі є: Infinity G35x | 2008р 🚗 - Пробіг: 260.000 км 🛞 - Ціна 4.250$ 💰 Детальніше в особисті повідомлення 📩
-
Вітаємо Ліда, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт хлопці, я МАЙСТЕР ЧОЛОВІЧОЇ стрижки НА ДОМУ🏠 Працюю з 9:00-21:00⏱️ Ціна: Чоловіча 25$💸 Борода 10$💸 101 Subway Cres, Etobicoke ON M9B 6K4
-
Пєтя, соррі, але - пунктуація, без неї мало шансів
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка чи працює зараз консульство в Торонто? Я збираюсь летіти з Nova Scotia щоб забрати свій готовий паспорт, але переживаю чи працюють вони взагалі зараз з цими новими змінами? Може хтось був там сьогодні? Чи буде завтра? Я ж не думаю що забрати готовий паспорт - це консульська послуга.
-
Вітаємо Anna🌙, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
чоловіки - як різновид тварин)))
-
та ніяких проблем, це ж все сюр)) Пані олено)))