Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! Есть вопрос, я приехала в Торонто в пятницу, доки не успела ещё никакие сделать, а я подозреваю что у меня ковид, что делать в таком случае? Страховки же ещё нет
-
docs.google.com/document/d/1YZR9rDNifqQumUjwUGC6Px7agDG0etslbzxoa9azHuI/mobilebasic?fbclid=IwAR1I1kyN2OeZqQyHpJ2dicfoaA0uGt0cQDDJ6By3F6Wj0ZKNPolEe9T2pLQ
-
вот тут есть все
-
miles4migrants.org/ukraine2canada/
-
Тут информация, насчёт перелета
-
Там абсолютно все расписано
-
У меня где-то был полный документ, очень много информации, я найду, скину
-
Через Британию не пустят, виза нужна
-
Роз'яснення по Foil-less visas для громадян України.(22 квітня, 2022) Коли IRCC (Immigration Refugee and Citizenship Canada) надсилає вам листа, в якому вказується, що ви маєте право на отримання Foil less visa, 🔶 Ви можете використати цей лист і свій паспорт, щоб одразу поїхати до Канади. IRCC має запис про вашу візу, і вам не потрібно надсилати їм свій паспорт, щоб прикріпити до нього фізичнy візу. 🔶Ваш рейс до Канади має здійснюватися з однієї з наступних країн: Австрія, Німеччина, Угорщина, Польща, Румунія, Словаччина. Якщо ваш рейс не вилітає з однієї з перелічених вище країн, перед поїздкою вам необхідно отримати фізичну візу. 🔶Оскільки фізичнoї візи не буде у вашому паспорті, рекомендується забронювати прямий рейс до Канади, якщо це можливо. Це допоможе уникнути будь-яких проблем під час подорожі, особливо якщо ви подорожуєте через третю країну. 🔶Члени сім'ї, які не є громадянами України, повинні отримати фізичну візу, навіть якщо вони летять з рідними громадянами України до Канади. 🔶Навіть якщо у вас є Foil-less visa, ви все одно можете отримати фізичну візу. 🔶Foil-less visa дійсна тільки для одноразового в'їзду в Канаду на 6 міс. чи до кінця строку дії паспорта.
-
я вам сейчас отправлю информацию ( сразу говорю, актуальность не проверял, вклеивал визу в паспорт), исходя из тех документов, как я понял, можно лететь после ответа из IRCC, без вклейки физической визі
-
если у вас айфон, вы можете свой сертификат добавить в "Здоровье", у меня QR даже не сканировали, просто глянули, что она есть
-
у меня в дии тоже срок закончился, приехал в Канаду пару дней назад, вопросов не было
-
Трошки запізнюємося, погана погода