Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В Канаді вакцинація безстрокова. Ваша справка діятиме
-
Украинско-Канадский парашут, там две локации по-моему. Есть вещи и мелках бытовуха. Фудбанки вроде бы тут для в п иммигрантов, их много по городу
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка🙏хтось можливо летів безкоштовним рейсом як заповнили лист регістрації?
-
Шукаю роботу в канаді є віза бажано будова но може бути заводи можливо зі житлом .
-
Всем привет, подскажите пожалуйста если срок действия вакцины закончился в августе, может ли еще действовать или нет, потому что я читала на сайтах, что даже если закончилось недавно то не нужно делать вакцину. Спасибо.
-
Тепер зрозумів. Дивіться умови вашого квитка. Скоріше за все на довгих перельотів одна воліли включена. Але тенора перевіряти в самому квиток. І можна змінити броньовання додавши багаж
-
Квиток може мати включений багаж як ваше право взяти одну (дві, рідше три і більше) валізи
-
Доброго дня ,шукаєм з хлопцем квартиру в Торонто до 2200 Може хтось зможе допомогти ?
-
"Онлайн" що? Почекайте, щось у вас змішалися все. Купівля квитка = ваше право летіти Реєстрація на рейс = ваше підтвердження летіти. Реєстрація відкривається за 24 години до вильоту. Але з валізами все одно треба на стійку
-
Я маю на увазі - куди в Торонто. Як ви наважуєтесь летіти за півземлі в нікуди... Я б так не зміг