Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю дизайнера на постійну основу (потрібно аватарки, банери)
-
Добрый день! Кто может подсказать, когда открывали банковскую карту для получения помощи , эти карты поддерживают apple pay?
-
Знаю про безкоштовний он-лайн марафон з англійської для українців, якщо цікаво напишіть мені в приват, я Вам дам посилання
-
Євген 4375571088 Instagram: evheniy44
-
Напишіть в особисті
-
Привіт) Шукаємо житло/кімнату з 15-го травня чи 1го червня в Торонто. Ми молода пара, хороші та приємні люди, спокійні, гарно спілкуємось англійською (можу допомогти підтягнути). Можна довгий/короткий строк. Можливо хтось виїжджає або шукає на підселення. Розглянемо усі варіанти. Буду дуже також вдячна за рекомендації де новоприбулим шукати житло. Дякую!
-
www.facebook.com/groups/polacywtoronto/permalink/6592635667435680/?mibextid=W9rl1R О, як файно поляки про нас пишуть і думають. p.s. Я 6 років до 2020 року працювала/навчалась в різних містах Польщі, і отака огидна думка про українців була і є від багатьох поляків різного віку. До речі таке ж відношення було до мене в Консульстві Польщі в Торонто нещодавно. Відмовили мені в видачі документу, бо вони не можуть змінити в системі мої дані (одну букву в імені), аргументуючи це так, що я ж не полька, а особа українським паспортом. На питання «як мені вирішити мою справу, окрім того як летіти до Польщі особисто» сказали; «ми не знаємо, на жаль, не можемо вам допомогти». А цей документ мені потрібен для легалізації в Канаді. Коротше.. хто жив в Польщі якийсь час, думаю, зрозуміє про що 😉