Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Требуются 2 человека Bricklayers для работы в Торонто, приступить к работе можно с понедельника 29 Мая. Официальное трудоустройство, постоянная работа. Опыт работы обязателен. Заработная плата 40-45$/час, зависит от ваших навыков. Своевременное и качественное выполнение работы
-
Так если сейчас снять деньги со счета и когда показывать выписку будет видно что пару дней назад был сделан перевод 3000 с карты. Это норм ?
-
Привіт . Можливо хтось знає варіанти роботи в Waterloo , Kitchener ?
-
Вони завжди в аеропорту, білі головного входу
-
"Привіт усім! Моє ім’я Валентин, і я мануальний терапевт та досвідчений масажист-реабілітолог з понад 5-річним досвідом роботи в одній з найкращих клінік Європи. Запрошую вас на консультацію, пропонуючи широкий спектр послуг: різноманітні види масажу, мануальну терапію, а також антицелюлітний масаж та підготовку до літа для дівчат. Обіцяю допомогти вже після першого сеансу. У мене є свій кабінет поруч з метро High Park (всього 3 хвилини ходьби від станції). Крім того, у мене є можливість виїзду до вас додому з усім необхідним для проведення масажу. На перший візит знижка 30% а також на курси антицелюлітного масажу
-
Шукаю 1бдр квартиру в районі CN tower. Бюджет 2200-2300
-
www.att.com/device-support/article/wireless/KM1480181/Samsung/SamsungSMA536U
-
Хтось можливо віддає/продає столи/крісла?